این مازول کجاست؟
می شه لینکش رو بدید؟
خودتون ندارید؟
مرچنت و دارم .سرویس پرداخت انلاین رو راه اندازی کردم فقط منده اینکه بعدش حساب کاربر به صورت خودکار شارز بشه
1. بعد از دانلود برنامه فايل های موجود در شاخه www رو در شاخه مورد نظر آپلود کنيد (پيشناد ميشه يک ساب دامين برای اينکار درست کنيد و فايل ها رو اونجا آپلود کنيد. مثلا pay.yoursite.vom رو برای اين کار پيشنهاد ميديم.)
2. فايل موجود در شاخه mysql رو در ديتابيس ساخته شده برای اينکار ايمپورت کنيد.
3. فايل database.php در شاخه app\config رو باز کرده و اطلاعات ديتابيس رو در اون وارد کنيد:
با سلام
در شماره 2 من متوجه منظور شما نميشم. چجوري بايد فايل هاي موجود در شاخه mysql رو در ديتابيس ايمپورت كنم و اينكه در كدام ديتابيس ايمپورت كنم . من يكمي گيج شدم . اخه خود وبسايت هم يه ديتابيس داره منظور همونه؟و اينكه چجوري ايمپورت كنم اگه ممكنه يكم توضيح بدين.
در شماره 3 هم بگين اطلاعات كدام ديتابيس رو وارد كنين و اين اطلاعات رو از كجا بايد بيارم
با تشكر
سلام
شما به phpmyadmin از طریق هاست برید و دیتابیسی رو که برای این ساختید رو انتخاب کنید بعد یه گزینه داره به نام ایمپورت که بعدش فایل رو انتخاب می کنید و ایمپورت می کنید
اطلاعات دیتابیس جدید هم که ساختید باید وارد کنید.البته یه توصیه بهتون دارم و اون هم اینکه پر داخت انلاین از زرین پال نگیرید و برید از بانک بگیرید چون زرین پال 2.5 درصد از پول تون کم می کنه تازه بعد 4 روز به حساب پرداخت می کنه
ویرایش توسط sardarn : August 18th, 2011 در ساعت 12:55
سلام
من می خوام بعد از خرید شارژ اون مشخصات برای ایمیل فرد خریدار ایمیل شود
آیا این کار میشه ؟
چطوری باید انجام داد ؟
آیا میشه آموزش بدید ؟
چون همه این مورد را نیاز دارند
ممنون
منظورتون از اون مشصات چیه؟
سلام
مثلا فرض کنید شخضی میاد از سایت من کد شارژ ایرانسل خرید می کند
بعد از خرید کد شارژ برای ایشان نمایش داده می شود
با مشخصات تراکنش پرداختی
حالا چطور میشه کاری کرد که بعد از خرید مشخصات کد شارژ ایرانشل به همراه مشخصات تراکنش برای این شخص ایمیل شود ؟
لازم است بگم که در موقع خرید ایمیل خود را در فیلد ایمیل آدرس وارد کرده است
آیا متوجه شدید ؟
بخوایید میتونم براتون تغییرات لازم را در این سیستم ایجاد کنم. مثلاً من درگاه پرداخت پارسیان را روی این سیستم برای کسی برنامه نویسی و نصب کردم. و یا قابلیت ورود داده ها از طریق اکسل.
اگر بخواهید میتونم براتون تغییرات لازم را روی این کد اعمال کنم. فقط $< میخواد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)