-
August 6th, 2011, 22:35
اين انصافه ؟ برگشتي هاي پست
سلام دوستان
من مي خواستم نظر شما رو در اين مورد جويا بشم.. به نظر شما انصاف اين كه شما شاپ داشته باشيد
طرف بياد سفارش بده و شما قبل از سفارش به طرف زنگ بزنيد و باهاش هماهنگي كنيد و بعد كه بسته
از طريق پست ميره درب منزل طرف طرف به راحتي برگشت بزنه..؟ از ديد شما نبايد پست يا حالا هر جايي
براي اينگونه افراد كه به راحتي زير امضاي خودشون مي زنن يه جريمه اي در نظر بگيره..؟
اينجا تنها اون شاپ بدبخت ضرر كرده..!
-
تعداد تشکر ها ازmmiladd به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2011 22:35
# ADS
-
August 6th, 2011, 22:40
عضو جدید
پاسخ : اين انصافه ؟ برگشتي هاي پست
وقتی تلفن تایید زدید و یارو گفته آره
نامردیه واقعا.
درکتون می کنم.
-
-
August 6th, 2011, 23:43
عضو انجمن
مرد را دردی اگر باشد خوش است ...
-
تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2011, 23:46
حرف من اينه كه بايد اين گونه افراد جريمه بشن ؛ وقتي دگمه ثبت رو ميزنه يعني امضا زده روي خريد خودش..
-
-
August 6th, 2011, 23:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mmiladd
حرف من اينه كه بايد اين گونه افراد جريمه بشن ؛ وقتي دگمه ثبت رو ميزنه يعني امضا زده روي خريد خودش..
شما اگه حوصلش رو داشته باشید میتونید برید ازش شکایت کنید! یا فراموشش کنید.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
August 7th, 2011, 00:48
عضو انجمن
شیوه ای که ما استفاده می کنیم، مرجوعی الکی نداره، چون طبق سیاست فروشگاه ما اولا هزینه Shipping همراه با هزینه کالا دریافت میشه بصورت آنلاین و در صورت ارجاع کالا، هزینه ارسال را کم می کنیم، جریمه هم می زنیم و سپس مابقی پول را به شیوه دلخواه مشتری به او refund می کنیم. تمامی اجناس ارسالی هم از قبل کاملا بررسی می شوند تا مشکلی نداشته باشند و بسته های ارسالی هم همگی بیمه هستند و خیالمون بابت همه چیز راحته. البته فروشگاه ما Fashion Clothing هست و ارزش خرج بیشتر رو برای مشتری داره ولی اگر فروشگاهی با محصولات کم ارزش همچون برنامه های کرک شده و ... را مدیریت می کنید، بدیهی است که این هزینه ها رو مشتری متحمل نمیشه.
ارادتمند
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
-
August 7th, 2011, 11:58
عضو انجمن
موافقم با این دوستمون که نامردی هست
پیشنهاد من به شما .... از پرداخت انلاین استفاده کنید که مشتری پرداخت کنه بعد هزینه ارسال بشه بعدش هم اگه نخواست نخواست به درک... میمونه رو دستش
یا این که امکان کارت به کارت داشته باشید که مشتری به هر صورتی پول رو اول بده بعد محصول رو تحویل بگیره
تحویل و پرداخت هزینه به مامور پست رو کسانی که شاپ دارن مثل خودم از مغزتون پرتاب کنید بیرون
-
-
August 7th, 2011, 14:01
عضو انجمن
خرید پستی دیگه شورش در اومده، واریز به حساب یا پرداخت آنلاین بهترین روش هست، البته فعلا
-
-
August 7th, 2011, 14:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
REXNET
شیوه ای که ما استفاده می کنیم، مرجوعی الکی نداره، چون طبق سیاست فروشگاه ما اولا هزینه Shipping همراه با هزینه کالا دریافت میشه بصورت آنلاین و در صورت ارجاع کالا، هزینه ارسال را کم می کنیم، جریمه هم می زنیم و سپس مابقی پول را به شیوه دلخواه مشتری به او refund می کنیم. تمامی اجناس ارسالی هم از قبل کاملا بررسی می شوند تا مشکلی نداشته باشند و بسته های ارسالی هم همگی بیمه هستند و خیالمون بابت همه چیز راحته. البته فروشگاه ما Fashion Clothing هست و ارزش خرج بیشتر رو برای مشتری داره ولی اگر فروشگاهی با محصولات کم ارزش همچون برنامه های کرک شده و ... را مدیریت می کنید، بدیهی است که این هزینه ها رو مشتری متحمل نمیشه.
ارادتمند
منظورشون خرید پستی بود (پول رو به مامور پست میدن)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
August 7th, 2011, 14:50
عضو انجمن
فکر نمی کنم کسی به راحتی وجه ای را واریز کنه .
-