دوست عزیز اگر ما هم مثل بعضی از سایتها پول خون سیاوش میگرفتیم و دنبال تیغ زدن بودیم قیمت هارو انقد پایین نمیزدیم، و شماره تلفن تو سایت نمیذاشتیم. ما توی هلسینکی که پایتخت فنلاند هست آفیس داریم و رسمی کار میکنیم. و گارانتی میدیم که بسته نمیشن
دوست عزیز اگر ما هم مثل بعضی از سایتها پول خون سیاوش میگرفتیم و دنبال تیغ زدن بودیم قیمت هارو انقد پایین نمیزدیم، و شماره تلفن تو سایت نمیذاشتیم. ما توی هلسینکی که پایتخت فنلاند هست آفیس داریم و رسمی کار میکنیم. و گارانتی میدیم که بسته نمیشن
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
دوست عزیز، من نمیدونم شما چه برداشتی از کارت پرپید دارید. ولی این کارتها قابل شارژ هستن و فیزیکی با درج نام مشتری بر روی کارت صادر میشوند. مشتریان هم هر وقت بخوان میتوانند از طریقه کنترل پنل خود اقدام به شارژ کنند. و اگر دسترسی به فارکس و یا صرافی برایشان مقدور نباشد، متونند مبلغ را به حساب ما در ایران بریزند و ما از اینجا حسابشون رو شارژ کنیم.
در مورد شفاف سازی هم باید بگویم که، ما یک اطلات کامل از خودمان در سایت گذشته بودیم. ولی بعضی از دوستان به ما گوشزد کردند که بعضی وقتها در ایران این مسائل دچار مشکل میشه. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم این اینفورمیشن را از طریقه ایمیل و یا یاهو مسنجر به مشتریان بدهیم.
باسلام
برداشت بنده از کارت PerPaid مستر و یا ویزا این هست که اولا رایگان میباشند -(بعضی نوعش یه شارژ اپلیکیشن فی دارند که زیر 10 پوند هستند) بعضی نوع هاش هزینه شارژ ندارند یعنی وفتی شما شارژکنید درصدی برای شارژ کم نمیکنند. اینای رو هم که میگم تجربه داشتم(برای دو سه تا از دوستای نزدیک گرفتم به اسم خودشون با پنل)
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
Account Holder: Transact Network Limited Bank name: Sofort Bank
دوست عزیز ما فعلا در حال حاضر به هیچ Credit Cardi پول واریز نمیکنیم غیر از مستر کارتهایی که خودمون صادر کردیم.
یورو ۱٦٬۴٨٠ ریال
دلار آمريکا ۱۱٬۴٦٠ ریال
تخفیف ویژه تمدید هاست و سرور با کارمزد 6%.
با سلام،
لطفآ شماره شرکت در فنلاند رو به بنده پی ام کنید. و همچنین اسم بانک در آلمان.
ممنونم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)