مستر کارتها از فنلاند صادر میشه و بانک اصلی در آلمان هست
مستر کارتها از فنلاند صادر میشه و بانک اصلی در آلمان هست
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
شرمنده دوست عزیز. بله Prepaid هستند و اعتبار ۲ ساله دارند. اگر کارت بسته بشه ما پولی که باقی مانده رو به حساب شما پرداخت میکنیم. چون شما کنترل پانل دریافت میکنید از ما که میتوانید چک کنید که چقد توش پول باقی مانده است و تا حالا چه پرداختهایی انجام دادهاید. اگر بنا به هر دلایلی کارتها تحریم بشن ( که نمیشن ) ما به کنترل پانل شما نگاه میکنیم و مبلغ باقی مانده را به حساب شما در ایران پرداخت میکنیم.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلامایشون برای من خرید کردند و تایید میشن..آقای خیلی گلی هست.![]()
سلام.
شرکت Financial ای که این کارت های Prepaid رو صادر می کنه 49 یورو می گیره (در حالت عادی 139 یورو) و فکر می کنم کار بدون سود انجام دادن -اصلاً- روش صحیحی برای زندگی نیست. البته شاید روش شما این باشه که البته کاملاً به انتخاب شما خواهد بود.
CreditUp.eu. Prepaid Luottokortti. Prepaid MasterCard. Hae prepaid luottokorttia täältä. � Apply
ایشون بین 60 تا 65 هزار تومان روی هر کارد برای خودشون سود در نظر گرفتند، حتی اگر 600 تا 700 هزار تومان هم بود، به خودشون و مشتریانشون مربوط هست.
به قول اجنبی های غیر مسلمون: take it or leave it - DO NOT argue about it
موفق باشید.
با تشکر.
ویرایش توسط Aria : October 15th, 2011 در ساعت 10:11
دوستان عزیز، کارمزد پرداخت آنلاین از ۸% به ۶% کاهش یافت، و برای مشتریان دائمی ۴% میباشد. و به دلیل اینکه حساب پی پال ما به یورو میباشد، ابتدا طبق ماشین حساب ارزی پی پال، $ به € تبدیل شده و به € برای مشتریان حساب میگردد.
از لینک ماشین حساب زیر میتوانید قیمت $ و € رو روزانه محاسبه کنید.
ماشین حساب ارزی شرکت مسترکارت ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)