-
July 29th, 2011, 14:35
پاسخ : درخواست ssl ارزون
سلام
عزیز جان بنده از یک نمایندگی شرکت آمریکایی 28 تا سرور اختصاصی گرفتم و اون ها هم به ما ssl می دهند به صورت نامحدود !
این است جریان !
در ضمن این نمایندگی یک کمپانی بزرگ داخل usa هست
بعضی چیز هارو نباید گفت ولی با این حال من یه توضیح دادم , کجای کارم می لنگه داداش ؟
شما خودتون هم جا من بودید این کار رو می کردید و شایدم نه هر کسی یه اخلاق و رفتاری داره آدما نباید شبیه هم باشن
من باز این موضوع رو تائید می کنم که ssl برای کل عمر می گیرم
تشکر فراوان
-
تعداد تشکر ها از rtl1209 به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2011 14:35
# ADS
-
July 29th, 2011, 14:41
عضو انجمن
شما اصلا یک رک اختصاصی داشته باشید! خوب؟! چه جوری اون شرکت آمریکایی میتونه تاریخ توی اکسپایر شدن اس اس ال رو توی cert نزنه؟ چون اون شکلی دیگه SSL ولید نیست خوب!
بعدش ماکسیزمو تاریخی که برای استفاده از SSL هستش 5 سال هستش نه بیشتر یعنی اس اس ال ها باید هر یک سال یا دو سال یه سه سال یا پنج سال تمدید بشن! درست؟!
بعدم اگر منظور شما این هست که شما چون سرور داری بهتون اس اس ال به صورت نامحدود و یک ساله میدن خدمتون عرض کنم که بعد از اینکه کارکردتون باهاشون تموم بشه SSL ها Revoke میشن!
اگر باز هم میگی این اس اس ال ها مادالعمر یعنی تاریخ انقضا ندارند یکی از اون سایتهایی که از این اس اس الها استفاده میکنند رو اینجا نام ببرید.
حله؟
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2011, 14:45
منظور ایشون ssl مجازی هست که 40-50 سال وقت هست روش :دی
ssl معمولا یک ساله هست درست حسابیش هم بخوای بگیری بالای400 دلار برای یک سال , قیمت داره
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2011, 15:05
ببینید کمپانی نمایندگی که ازشون سرور داریم با این کمپانی قرار داد داره Antivirus Firewall Software and SSL Certificate - Internet Security Software from Comodo
تیکت دادم از خودشون سوال کردم اگه می خواهید یه بار سوال کنم که تا چه مدت هست SSL اشون دوباره جوابشون رو اینجا می زارم که ببینید !
اوکی ؟
-
-
July 29th, 2011, 15:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rtl1209
سلام
عزیز جان بنده از یک نمایندگی شرکت آمریکایی 28 تا سرور اختصاصی گرفتم و اون ها هم به ما ssl می دهند به صورت نامحدود !
این است جریان !
در ضمن این نمایندگی یک کمپانی بزرگ داخل usa هست
بعضی چیز هارو نباید گفت ولی با این حال من یه توضیح دادم , کجای کارم می لنگه داداش ؟
شما خودتون هم جا من بودید این کار رو می کردید و شایدم نه هر کسی یه اخلاق و رفتاری داره آدما نباید شبیه هم باشن
من باز این موضوع رو تائید می کنم که ssl برای کل عمر می گیرم
تشکر فراوان
سلام
پیشنهاد می کنم رازتونو برای خودتون نگه دارید و به هیچ عنوان تحت تاثیر حرف های دوستان قرار نگیرید !
-
تعداد تشکر ها ازreza115 به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2011, 15:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rtl1209
شرکت comodo اس اس ال مادالعمر نمیده!
بنده از شما سوال کردم که یکی از اون سایتهایی که از این نوع اس اس ال استفاده میکنند رو انیجا بزارید یعنی این اس اس ال روشون نصب هست!
اوکی؟
موفق باشید
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
پیشنهاد می کنم رازتونو برای خودتون نگه دارید و به هیچ عنوان تحت تاثیر حرف های دوستان قرار نگیرید !
کسی نخواست به راز ایشون پی ببره! تحت تاثیر هم کسی نخواست قرار بده و قرار بگیره.
اگر این شکلی هست که ایشون میگن من میخوام یه ssl ولی تا زمانی که یک نمونه نصب شده روی یک سایت نبینم نه حرف ایشون رو باور میکنم و نه خرید میکنم!
شما هم بجای رنگا رنگ نوشتن یکم تعقل کنید(!) 
ویرایش توسط s.w.a.t : July 29th, 2011 در ساعت 15:15
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2011, 15:26
عضو انجمن
دوست عزیز شرکت comodo که منکر این قضیه شده!! جالبه ... ! 
comodo.jpg
تنها راه ارتباطی با من:
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2011, 15:48
دوستان سوال کردم ازشون این SSL هایی که می دن سالانه است
از بقیه آقایون عذر خواهی می کنم چون بد متوجه شدم چیزهایی که از سایت این کمپانی خوانده ام
====
Hi,
SSL always expire after 1 year.
====
این جوابشون بود حالا کسانی که می خوان خواهیم فروخت
SSL One Year : 45T
هر کس خواست ایمیل بزنه یا پی ام بده
آی دی یاهو : ppay24@yahoo.com
ایمیل : mr.ppay24@gmail.com
با تشکر
-
-
July 29th, 2011, 23:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
شرکت comodo اس اس ال مادالعمر نمیده!
بنده از شما سوال کردم که یکی از اون سایتهایی که از این نوع اس اس ال استفاده میکنند رو انیجا بزارید یعنی این اس اس ال روشون نصب هست!
اوکی؟
موفق باشید
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
کسی نخواستبه راز ایشون پی ببره! تحت تاثیر هم کسی نخواست قرار بده و قرار بگیره.
اگر این شکلی هست که ایشون میگن من میخوام یه ssl ولی تا زمانی که یک نمونه نصب شده روی یک سایت نبینم نه حرف ایشون رو باور میکنم و نه خرید میکنم!
شما هم بجای رنگا رنگ نوشتن یکم تعقل کنید(!) 
این رنگا رنگ نوشتن مطلب فقط جنبه رنگی بودنش نیست !
پست بنده جنبه کلی داره . . .
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2011, 01:54
عضو دائم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید