- برای مشتریان سیستم عامل Mikrotik version 5.5 level 6 با قابلیت آپدیت نصب می شود.
- sstp بدون نیاز به دامنه و ssl فقط با 10 هزار تومان راه اندازی می گردد
با تشکر
- برای مشتریان سیستم عامل Mikrotik version 5.5 level 6 با قابلیت آپدیت نصب می شود.
- sstp بدون نیاز به دامنه و ssl فقط با 10 هزار تومان راه اندازی می گردد
با تشکر
چند نکته :
اول اینکه در ویندوز ویستا و یا ۷ بعد از ساختن کانکشن وی پی ان از آدرس DNS میکروتیک خود استفاده کنید نه از IP چون امکان گرفتن Certificate error دارید.
دوم اینکه اگر بخواهید بدون گرفتن گواهی دیجیتال معتبر مثلا با ایجاد یک گواهی در یک سرور لینوکس آنرا اجرا کنید به احتمال بسیار زیاد در قسمت client با مشکل Certificate مواجه خواهید شد.
آموزش کانفیگ اس اس تی پی بر روی میکروتیک | یاداشت های مهدی
جناب آریا من عرض کردم که آفر بسیار خوبیه
منم اگه قصد خرید داشتم ایشون رو انتخاب میکردم، ولی واقعیت اینه که ما خیلی هامون قدر کار خودمون رو نمی دونیم، من با قیمت سرور ایشون اصلا مساله ندارم ولی با کانفیگ ایشون مشکل داشتم ولی بهرحال دست ایشون درد نکنه، از شمام تشکر میکنم
چیزی که توی certificate مقایسه می شه common name هست که اگه موقع request دادن ip سرور رو وارد کنید، می تونید با همون ip سرور وصل بشید
certificate ها به وسیله CA ما امضا می شه. یه فایل اجرایی در اختیار client قرار می گیره که CA ما رو به Trusted root certification ویندوز اضافه می کنه و باعث می شه تمام certificate هایی که به وسیله ما امضا می شه برای اون کلاینت معتبر باشه. اینجوری اگه شما برای چندین سرور از ما certificate بگیرید، تمام این certificate ها برای کاربر معتبر می شه.
من این رو با ویندوز سون تست کردم و بدون مشکل وصل شده
- من با نظر هر دوتون موافقم، ارزش وقت بیشتره اما به نظر من سیاست مناسب برای فروش از اون هم مهمتره چون باعث می شه در آینده با هزینه کمتر سود بیشتری به دست آورد.
- خواهش می کنم، تاپیک خودتونه!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)