-
July 21st, 2011, 14:18
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
منم حتما دیگه مشتری نوین نیستم دیگه اخه تا کجا آقا نوین
نگفتم
با رویش ناگزیز جوانه چی می کنی
دیدی عزیز یکی یکی دارن می ان باور کن خوشحال نیستما آخه من که مثل شما مال مردم... نیستم باور کن ته دلم برات متاسفم وقتی صداقت تو کارت نباشه فکر می کنی زرنگی عزیز قطره قطره اینجوری جمع می کنی بعد یه بلایی نازل می شه دیدی یهویی چند میلون از دستت رفت خودتم نمی دونی برای چی ولی اون روز منو یادت می یاد
penoil عزیز تا چند هفته دیگه شما هم دیگه یوزر این آقا نیستی گفتم که ایشون با 7 تا سرور مشتری خارجی زیاد داره و مشتری داخلی براش ... نیست
ویرایش توسط SatSat : July 21st, 2011 در ساعت 14:30
-
تعداد تشکر ها از SatSat به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2011 14:18
# ADS
-
July 21st, 2011, 14:25
عضو انجمن
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
ویرایش توسط novinvps.com : July 21st, 2011 در ساعت 14:31
-
-
July 21st, 2011, 14:29
البته اینم فکر خوبیه ها هر بار یکی ای دی نوین رو می گیره می یاد بالا همه پرسنل عوض می شن
یه بار آقای نظری که انصافا بود کار نوین خوب بود من که راضی بودم انصافا
بعد شد آقای عباس زاده
بعدم که الان اون آقا عباس زاده نیست این بابا اومده میگه منم منم ...
جالبه قضیه هر سری یه عده اطلاعاتشون می ره رو هوا کل پرسنل نوین وی پی اس عوض می شن و خوب البته بهشون ربطی هم نداره که سر قبلی ها چه بلایی اومده
اینم روش نوینی هست برای کلاه... نوینی ها
آقا در ضمن این عکسی که گذاشتی برای منه یا برای دیگرانه جریان چیه شما یه سرویس رو مگه به چند نفر دادی اون عکسو برای من گذاشته بودی الان زیر پست یه بابای دیگه گذاشتی
ویرایش توسط SatSat : July 21st, 2011 در ساعت 14:34
-
-
July 21st, 2011, 14:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SatSat
البته اینم فکر خوبیه ها هر بار یکی ای دی نوین رو می گیره می یا بالا همه پرسنل عوض کی شن
یه بار آقای نظری که انصافا بود کار نوین خوب بود من که راضی بودم انصافا
بعد شد آقای عباس زاده
بعدم که الان اون آقا عباس زاده نیست این بابا اومده میگه منم منم ...
جالبه قضیه هر سری یه عده اطلاعاتشون می ره رو هوا کل پرسنل نوین وی پی اس عوض می شن و خوب البته بهشون ربطی هم نداره که سر قبلی ها چه بلایی اومده
اینم روش نوینی هست برای کلاه... نوینی ها
اگه واقعا فهم داشتید از عکس زیر می فهمیدید که کم کاری از خودتون بوده اقای صالحی ! 12 هزار تومان پول مگه چیه اخه که شخصی یا نفری بخواد کلاهبرداری کنه !
من یکی از فروشنده های اینجا هستم که باید بگم خیلیه اتون که الا در این تاپیک هم حضور دارید الا سر این قضیه مشتری من هستید !
من فقط در غیاب اقای عباس زاده چون حضور ندارند چند روزی تصمیم گرفتم پشتیبانیشون رو انجام بدم تا خودشون بیان
و اگر نه هیچ مدیریتی عوض نشده ! بیخود از خودتون توهمات فانتزی نسازید
ممنون

آقا در ضمن این عکسی که گذاشتی برای منه یا برای دیگرانه جریان چیه شما یه سرویس رو مگه به چند نفر دادی اون عکسو برای من گذاشته بودی الان زیر پست یه بابای دیگه گذاشتی
این عکس فقط و فقط خطاب به شماست ! که از رو نمیرید !
نه شخص دیگری. نکنه الا باز میخواید شروع کنید به توهمات؟
ویرایش توسط novinvps.com : July 21st, 2011 در ساعت 14:40
-
-
July 21st, 2011, 14:42
آقای عزیز نماینده نوین وی پی اس جانشین بر حق آقای عباس زاده ای بزرگ ای با سواد ای عقل کل نوین وی پی اس ای دارنده 7 تا سرور و کلی مشتری خارجی
اعتبار می فهمی چیه یا نه سواد که داری یادت هست یارو رو می گفتن قبلا تو بازار سبیل گرو می زاشت یعنی چی می دونی اعتبار چیه دیگه همونی که تو الان نگرانی با این گندی که زدی از دست بره
شماره حساب بده من بازم برات 12 هزار تومن رو واریز کنم پیگیرش رو هم می زارم همینجا همه ببینن
من بحثم از اول سر پول نبود و نیست بحث اعتبار کاری یه نفره نگرفتی بگو بازم برات توضیح بدم
در ضمن اونی که نمی فهمه من نیستم عزیز شما رو رو نمی دونم
ویرایش توسط SatSat : July 21st, 2011 در ساعت 14:47
-
-
July 21st, 2011, 14:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SatSat
آقای عزیز نماینده نوین وی پی اس جانشین بر حق آقای عباس زاده ای بزرگ ای با سواد ای عقل کل نوین وی پی اس ای دارنده 7 تا سرور و کلی مشتری خارجی
اعتبار می فهمی چیه یا نه سواد که داری یادت هست یارو رو می گفتن قبلا تو بازار سبیل گرو می زاشت یعنی چی می دونی اعتبار چیه دیگه همونی که تو الان نگرانی با این گندی که زدی از دست بره
شماره حساب بده من بازم برات 12 هزار تومن رو واریز کنم پیگیرش رو هم می زارم همینجا همه ببینن
من بحثم از اول سر پول نبود و نیست بحث اعتبار کاری یه نفره نگرفتی بگو بازم برات توضیح بدم
باز هم عکس رو براتون کپی بفرستم ؟
بحث اعتبار کردید ، نیازی نیست شما نگران نوین باشید ،
Today's Orders 8
Today's Completed 7
با ارزوی موفقیت روز افزون شما
-
-
July 21st, 2011, 14:52
اون عکس رو نگه دار یه روزی به بچه ها نشون بده بهشون بگو باباتون اینجوری پول در می آرود که دیگه قدیمی شده
شما روشهای نوین تری برای کلاه... به کار ببرید
از این آمار ها هم بازم نگه دار به همون بچه ها ارائه کن عزیز به در من نمی خوره
شرمنده که دارم تند جوابتو می دما ولی واقعا لایقش هستی
خدایش اینقدر داغونی که نمی خونی اصلا من صحبتم سر چی هست
من منظورم اعتبار هر کی هست که شما اینجوری اطلاعاتش روو رو هوا می دی نه نوین وی اس
ویرایش توسط SatSat : July 21st, 2011 در ساعت 14:58
-
-
July 21st, 2011, 14:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SatSat
اون عکس رو نگه دار یه روزی به بچه ها نشون بده بهشون بگو باباتون اینجوری پول در می آرود که دیگه قدیمی شده
شما روشهای نوین تری برای کلاه... به کار ببرید
از این آمار ها هم بازم نگه دار به همون بچه ها ارائه کن عزیز به در من نمی خوره
شرمنده که دارم تند جوابتو می دما ولی واقعا لایقش هستی
دشمنتون شرمنده باشه
انشالله مشکلتون حل بشه !
دلیل نمیبینم که دیگه با شما ادامه بدم بحث رو ، باید به مشترکین رسیدگی کنم
-
-
July 21st, 2011, 15:05
ما که مشکلی نداریم عزیز کسی که مال مردم رو بالا نکشه که باکی از محاکمه نداره به لطف یکی از دوستان قدیمی تو سایت ... سرور گرفتم به تمام مشتری های که روی سرور شما بود 1 ماه رایگان دادم فقط برای همین مسئله که به همشون ثابت کنم من پول رو با نامردی به دست نمی یارم و نمی خورم
زیادی تو توهمی
ویرایش توسط SatSat : July 21st, 2011 در ساعت 15:08
-
-
July 21st, 2011, 16:18
مدیر ارشد
-