خیلی ممنون از پاسخ سریعتون
خوب حالا من چکار کنم ؟؟؟
یعنی با هاست معمولی و رسیلر نمیشه ؟؟
چکار باید کرد ؟
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون
خوب حالا من چکار کنم ؟؟؟
یعنی با هاست معمولی و رسیلر نمیشه ؟؟
چکار باید کرد ؟
اوکی
آقا شما هاست ، وی پی اس و یا چیزی که این امکانو داشته باشه رو دارید ؟
بدون وی پی اس و چیزی و روی خود پی سی من نمیشه راه اندازی کنید ؟؟؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
آقا این آنلاینه دیگه -- یعنی منظورم اینه که میشه مستقیم هم پخش کرد و هم من صحبت کنم ؟
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
آقا این آنلاینه دیگه -- یعنی منظورم اینه که میشه مستقیم هم پخش کرد و هم من صحبت کنم ؟
کلا چه قدر خرج یه رادیو اینترنی میشه ؟
سلام
من چند روزه دارم زیر و رو میکنم تا یه رادیو اینترنتی بدون ***** گیر بیارم, یه اپ گیر آوردم که رو ایفون نصب میشه و طبق چیزی که شما تنظیم کنید رادیوی اینترنتی شما رو میخونه, الان دارم سعی میکنم با وینمپ رو سرور خودم یه رادیو اینترنتی راه بندازم تا فقط اون برنامه رو تست کنم!
اینم طرز ساخت رادیوی اینترنتی برای کسایی که دنبال این موضوع بودن, البته میدونم این موضوع قدیمیه و دیگه کسی نمیخونه اینجا رو
رادیــــــــــــــو - آموزش ساخت رادیوی اینترنتی در 10 دقیقه
اینجا رو هم ببینید
ساخت رادیو
http://www.webhostingtalk.ir/f42/38111/
تو گوگل بگرد آموزش رو پیدا میکنی من خودم ساختم.برای این کار بجز winamp دو تا برنامه دیگه لازم داری که می تونید از لینک های زیر برنامه های رو دانلود کنید.
Icecast 2
Oddcastv3
Winamp 5.623
دست شما درد نکنه, اون پلاگین وینمپ چون سایت سازندش تعطیل شده خیلی نایاب شده بود, حالا میمنونه یه سوال, این سیستم امکان پخش از طریق سرور رو داره؟ یا از روی هاست میشه پخشش کرد؟؟
اگر موفق شم یه آموزش کامل ساخت با برنامه های مورد نیاز رو سایت میزارم
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)