نوشته اصلی توسط diges سی پی یو سرور شما چی هست ؟ موقع استارت کمی زیاد می شه بعدش اوکی می شه cpu کم هست اماس vps های دیگرو قشنگ ران میکنه با این مشکل داره :دی
نوشته اصلی توسط razavihost cpu کم هست اماس vps های دیگرو قشنگ ران میکنه با این مشکل داره :دی برا من که عالی هست فقط مشکل همون ارسال اسپم رو دارم
نوشته اصلی توسط razavihost cpu کم هست اماس vps های دیگرو قشنگ ران میکنه با این مشکل داره :دی یکی از دوستان مشکل شما رو داشت توی سرویس ها ، سرویس kvm رو حذف کنید مشکل حل میشه
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
scanme
نوشته اصلی توسط rn4j1m1 یکی از دوستان مشکل شما رو داشت توی سرویس ها ، سرویس kvm رو حذف کنید مشکل حل میشه برای ارسال اسپم شما نظری ندارید خود به خود اسپم می کنه از دیروز تا الان 30 ای پی اخطار گرفتم 80 دلار جریمه شدم
نوشته اصلی توسط diges برای ارسال اسپم شما نظری ندارید خود به خود اسپم می کنه از دیروز تا الان 30 ای پی اخطار گرفتم 80 دلار جریمه شدم اسپم ؟؟ اون هم خود به خود ؟؟ یعنی هیچ یوزری آنلاین نیست ؟ بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن ؟ شما از کدوم فایل استفاده میکنید ؟
نوشته اصلی توسط rn4j1m1 اسپم ؟؟ اون هم خود به خود ؟؟ یعنی هیچ یوزری آنلاین نیست ؟ بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن ؟ شما از کدوم فایل استفاده میکنید ؟ اون که شما رو پست اول زدی فقط به 5.5 اپدیت کردم این شد که بختی شروع شد . اره من از توکا نت سرور دارم دقیقا روش یوزری انلاین نبود اسپم ارسال می کرد جالب از این هم همه اسپم ها فیکس رو یک زمان مشخص ارسال می شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن