-
July 14th, 2011, 22:56
عضو انجمن
پاسخ : درخواست iso میکروتیک نسخه 4 یا 5

نوشته اصلی توسط
taghikhani
زمانی که تبدیل میشه سریال هارد تغییر میکنه و دیگه کار نمیکنه
سریال هارد قابل تغییر هست بصورت نرم افزاری. بنده روی ویندوز برای یکی از پروژه های کرک انجام دادم. مطمئنا میشه برای هسته میکروتیک هم یک برنامه ای به این منظور نوشت. لطفا توی وب سرچ کنید شاید قبلا کسی این کار رو انجام داده باشه. اصطلاحا بهش میگن sid
موفق باشید
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
-
July 14th, 2011 22:56
# ADS
-
July 14th, 2011, 23:01

نوشته اصلی توسط
rexnet
سریال هارد قابل تغییر هست بصورت نرم افزاری. بنده روی ویندوز برای یکی از پروژه های کرک انجام دادم. مطمئنا میشه برای هسته میکروتیک هم یک برنامه ای به این منظور نوشت. لطفا توی وب سرچ کنید شاید قبلا کسی این کار رو انجام داده باشه. اصطلاحا بهش میگن sid
موفق باشید
من بلدم تغییر sid رو در ویندوز ولی توی میکروتیک فکر نکنم همچین چیزی باشه
-
-
July 15th, 2011, 00:26

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
از اونجایکه نسخه 5.2 بود با امدن نسخه 5..5 اپدیت کردم به نسخه 5.5 بدون هیچ مشکلی
در ضمن اگر اینو الان داره پخش میشه من حدود 2 ماه پیش این نسخه 5 داشتم ولی از اونجای که کلا فروش میکرتیک نداشتم افر ی نداده بودم اینشاله اپیدت جدید که امد یه نسخه اپدیت میکنم بعد میدم که ببیند اپدیت شده به نسخه جدید مثل نسخه اورجینال

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
آخرین نسخه ای که در سایت رسمی آمده 5.5 هست که کرک هم شده ، وقتی نسخه جدیدتری نیومده شما از کجا تشخیص دادین که نسخه ای که شما دارین آپدیت میشه ؟!
اگر منظورتون اون نوشته Upgradable to 6.x هست که در تمام نسخه ها میزنه ، حتی در کرک 3.2 هم میزنه upgrade to 4.x
سلام
نسخه هایی که به صورت فایل های vmware بیرون میاد
یه لایسنس بهش دادن و فایل را پخش کردن و هر کسی توی vmware واردش میکنه کار میکنه و مسلما قابلیت اپدیت هم داره
-
-
July 15th, 2011, 00:34
عضو دائم
اینی که داریم از این پخش شده های وی ام ور نیست لایسنس خودمون داشتیم لایسنش را دور زدیم و ازش داریم استفاده میکنم از وضعیت اینهای که توی نت توی این چند روز اخیر پخش شده بیخرم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
July 15th, 2011, 00:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soroushhost
آقا لینک داری بدی خوشحال می شیم !
لینک چی میخوای عزیزم ؟ از سایت میکروتیک دیگه تابلوتر نداریم MikroTik Routers and Wireless
-
-
July 16th, 2011, 21:46
-
-
July 16th, 2011, 23:14
این ها رول هایی هست که در فایروال نوشته
میتونی پاک کنی و بسته به نیازت رول بنویسی
-
-
July 17th, 2011, 02:01
ممنون از اینک فایل میکروتیک رو دادید خیلی کارم راه افتاد
-
-
July 17th, 2011, 02:11
من نصب کردم خود به خود داره اسپم می کنه این 20 آی پی یه جا اخطار گرفتم کسی این مشکل رو داشته ؟
اسپم باران کی کنه همه جا رو
-
-
July 17th, 2011, 02:26

نوشته اصلی توسط
diges
من نصب کردم خود به خود داره اسپم می کنه این 20 آی پی یه جا اخطار گرفتم کسی این مشکل رو داشته ؟
اسپم باران کی کنه همه جا رو
من که نصب کردم cpu سرور رو برد زیر فشار
-