خوب عزیزم ovf رو به citrix تبدیل کن خوب .
CTX116603 - How to Convert VMware Virtual Machines to XenServer Virtual Machines - Citrix Knowledge Center
خوب عزیزم ovf رو به citrix تبدیل کن خوب .
CTX116603 - How to Convert VMware Virtual Machines to XenServer Virtual Machines - Citrix Knowledge Center
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
دوستان عزیز
میکروتیک رو به IBsng متصل کردم . از داخل میکروتیک پینگ میکنم درسته .
یوزرها هم به این سرور متصل میشند ولی از این سروری که ورژن 5 نصب شده اینترنت ندارند .
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنیدبه واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
دوستانی که روی vmware نصب کردن مصرف سی پی یو شون چطوره؟
من هر چند تا کور بهشون سیپی یو میدم تا اخر پر میکنن![]()
سلا به همه دوستان
کسی برای مجازی ساز Hyper_vنداره؟
فایل وقتی تبدیل میشه بهvhd سریال هارد تغییر می کنه
دوستانی که استفاده کردن الان 3 تا نسخه فکرکنم توی این تاپیک معرفی شده ایا اینها قابلیت اپیدت شدن دارند یا خیر کسی تست کرده
جهت اطلاع میخوام بدونم وگرنه نسخه ای که دارم من کاملا قابلیت ارتقا و اپیدت به نسخهای جدیتر را دارد و یکجوری با نسخه اروجنال تفاوتی ندارد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
من از 3.22 رفتم به 5
userman درست انتقال پیدا نکرده!!!
از اونجایکه نسخه 5.2 بود با امدن نسخه 5..5 اپدیت کردم به نسخه 5.5 بدون هیچ مشکلی
در ضمن اگر اینو الان داره پخش میشه من حدود 2 ماه پیش این نسخه 5 داشتم ولی از اونجای که کلا فروش میکرتیک نداشتم افر ی نداده بودم اینشاله اپیدت جدید که امد یه نسخه اپدیت میکنم بعد میدم که ببیند اپدیت شده به نسخه جدید مثل نسخه اورجینال
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)