اينم به زودي فيلتر ميكنن!
اينم به زودي فيلتر ميكنن!
ba salam
davat naame ye google+ ro mikhastam
gmail: pymnpl@gmail.com
sepaas
جالب اینجاس که فیس بوک از طریق تبلیغات از گوگل هم بیشتر پول در میاره و اگر این گوگل پلاس بگیره و تبلیغات گوگل وارد گوگل پلاس شه خیلی عالی میشه ... به نظر من که تبلیغات فیس بوک یچیز تو مایه های کلاهبرداری هست ( من تبلیغ دادم موقعی که داشتم تنظیمات رو اوکی میکردم نوشته بود بین 0.01 تا 1 دلار امکان داره بابت هر کلیک بگیره منم گفتم ثابت نیست دیگه شاید شانس ما زد و حداقل با قیمت میانگین از ما گرفت در صورتی که وقتی تبلیغ دادیم با قیمت ثابت 0.78 دلار ازمون پول گرفت ...)
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
این نمیشه دلیل ..فیس بوک براساس معیار خودش ارزش گذاری کرده رو تبلیغاتش ... تبلیغات گوگل که مسخره هست ..
ولی دقت کردم به این که در اکثر کشورهای درست درمون دنیا مثل روسیه یا چین یا ژاپن فیس بوک اینقدر آش دهن سوزی نیست ..بیشتر دنبال شبکه های مجازی وطنی خودشون هستند..
به نظرتون این که مثلا 700 میلیون عضو داره حالا خیلی جالبه ... نت همینه به دنیا دسترسی داری ... بهتره ارتباطات نزدیکتر باشه .. هم زبون باشی ...
بزرگترین شکست رو سایت کلوب.کام خورد .. البته مقصرش خودش بود چون صاحبش انسان مزخرف و کلاهبرداری هست ..بایستی خیلی کارش میگرفت که نگرفت
motshakeram
paayandeh baashid
invitation plaese
lovelyboy_634@yahoo.com
چه مزايايي داره اين؟
شبکه اجتماعی گوگل فيلتر شد. ( منبع خبر سایت خبری ایتنا)
ايتنا - فیلترينگ گریبانگیر گوگل پلاس هم شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)