-
July 6th, 2011, 23:04
پاسخ : vps برای سیدباکس و دانلود/آپلود
ببینید دوستان گرامی
اگر قراره کسی جریمه بشه یا هر جوری وسط کار سرور حتی 24 ساعت خاموش بشه من ضرر میدم.
اگر فایلها پاک بشه من ضرر میکنم شدید !!
لطفا اگر قراره سرویس دهی کنید کیفیت و موارد قانونی رو برای مشتری در نظر بگیرید. و البته آبروی خودتون رو ...
تا اونجایی که من شنیدم کانادا و هلند مشکلی با تورنت ندارند. یه دوستی گفت ovh هم مشکلی نداره.
ترجیحا اگر سرور شما در جای دیگه ای هست بررسی و هماهنگ کنید ببینید مشکلی نداشته باشه.
تشکر فراوان
-
تعداد تشکر ها از sasan_blue به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2011 23:04
# ADS
-
July 6th, 2011, 23:23
عضو انجمن
سلام
اگر خواستید به هر حال من در خدمتش ما هستم
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از atilnic به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2011, 23:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sasan_blue
دیتاسنتر؟
فکر کنم 512 جواب بده
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
ترانسفر نامحدوده؟ هزینه اورلود اضافه نمیشه؟
برای پورت 100 مگ بله نامحدود به شما ارائه میدم.
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
July 7th, 2011, 02:36
جهت اطلاع دوستان بگم که استفاده از سیدباکس کاملا خصوصی هست
-
-
July 7th, 2011, 10:59
عضو دائم
سلام و خسته نباشید
ایشون دوست داره جریمه از جیب بده.
به من و شما ربطی نداره که
حالا چ.خ کنید بدونه
آقای تقی خانی یکی از رفیقای بنده هست(البته تلفنی و ... باهم صحبت کردیم) اما مشتری رو دارید میپرونید!!!!
با تشکر
سلام
جناب سلیمانی (( اگر اشتباه نگفته باشم ))
ما تنها نباید به فکر فروش سرویس باشیم
باید سرویسی ارائه بدیم که مشتری را راضی کنه و طوری باشه که ماه های بعد هم تمایل به تمدید داشته باشه
شاید جناب تقی خانی 1% فراموش کرده باشند که آلمان این مشکل را داره و راهنمایی کردن , این که عیب نیست
بهتر از این هست که کاربر سرویس بگیره بعد از بک هفته یا مدتی براشون اخطار بیاد و جریمه بشن و مجبور بشن اکانت کاربر را حذف کنند و ...
اینطوری هم خودشون ضرر میکنن هم مشتری از شرکت ارائه دهنده سرویس ناراضی میشه و باید از نو دنبال سرویس بگرده
به نظر من مشتری قبل از خرید آگاه باشه خیلی بهتر هست تا اینکه بعد از خرید ناراضی باشه
امیدوارم ناراحت نشده باشید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
July 7th, 2011, 15:20

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
برای پورت 100 مگ بله نامحدود به شما ارائه میدم.
دوست گرامی اگر اشتباه نکنم سرورهای شما همگی از سوییس هست.
مشکلی در استفاده از تورنت ندارند؟
-
-
July 7th, 2011, 18:42
عضو انجمن
با توجه به اینکه شما اعلام کردید هم که تورنتتون خصوصی بوده و از طرفی یک سرور اختصاصا برای کارهای دانلود اپلود و تورنت در نظر گرفتیم
تا به حال طی این چند ماه گذشته هیچ مشکلی بابت استفاده از تورنت روی سرویس هامون نداشتیم
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
July 7th, 2011, 20:09
عضو دائم
خوب ، میبینم که بحث شیرین تورنت بر قراره ... :دی
جهت اطلاع همکاران عزیز وقتی یوزری به روش تورنت ( سید باکس ) دانلود میکنه تقریبا برابر حجمی که دانلود کرده ، ارسال هم می کنه
این بحث ارسال رو خیلی راحت میشه جلوش رو گرفت ولی برای کسانی که تورنت کار حرفه ای هستند این یک فاجعه حساب میشه
چون اکثر این افراد در سایت هایی فعالیت میکنند که برحسب مقدار حجم ارسالی کاربران به ایشون امتیاز میدهند
برای اطلاع بیشتر به تاپیک رو به رو مراجعه کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f10/27186/
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2011, 09:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sasan_blue
دیتاسنتر؟
فکر کنم 512 جواب بده
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
ترانسفر نامحدوده؟ هزینه اورلود اضافه نمیشه؟
آمریکا/سوئیس/کانادا
phonixnap/xlhost/netelligent/equnix
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
جناب سلیمانی (( اگر اشتباه نگفته باشم ))
ما تنها نباید به فکر فروش سرویس باشیم
باید سرویسی ارائه بدیم که مشتری را راضی کنه و طوری باشه که ماه های بعد هم تمایل به تمدید داشته باشه
شاید جناب تقی خانی 1% فراموش کرده باشند که آلمان این مشکل را داره و راهنمایی کردن , این که عیب نیست
بهتر از این هست که کاربر سرویس بگیره بعد از بک هفته یا مدتی براشون اخطار بیاد و جریمه بشن و مجبور بشن اکانت کاربر را حذف کنند و ...
اینطوری هم خودشون ضرر میکنن هم مشتری از شرکت ارائه دهنده سرویس ناراضی میشه و باید از نو دنبال سرویس بگرده
به نظر من مشتری قبل از خرید آگاه باشه خیلی بهتر هست تا اینکه بعد از خرید ناراضی باشه
امیدوارم ناراحت نشده باشید
موفق باشید
سلام
کوچیک آتیل(علیرضا) هستم.
رحمان جان،داداش من شما همین ها رو میگفتید مشکلی نداشت.شما الان دارید از whmcs نال استفاده می کنید درسته؟
بعدش ما هم یک زمون اومدیم نال نصب کردیم
بعد یکی که خودش میدونه کیه رفت و درجا فضولی کرد و گفت و شکایت اومد زود برداشتیم
کاری ندارم،به هر حال خوب نیست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد بحث اونجا هم خوب ببینید مثلا من زمانی که از اکس ال هاست 2-3 سرور داشتم گیر میداد الان که سرور ها زیاد شده مثلا دیگه کمتر گیر میده جریمه میاد زود را میام و نمیگیرن و ....
خلاصه شاید آقای تقی خانی هم راه حلی دارد یا اصلا یک کاری بلد هست و ....
درسته،خوب بود به جای این که قاطعانه بگه،بجاش بگه که مثلا"آقای تقی خانی نت دایرکت آلمان به تورنت حساس نیست؟جزیمه نمی کند؟" و ....
به هر حال ممنونم ازت رحمان جان و علیرضا جان و ...
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از atilnic به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2011, 11:24
عضو دائم
سلام
کوچیک آتیل(علیرضا) هستم.
رحمان جان،داداش من شما همین ها رو میگفتید مشکلی نداشت.شما الان دارید از whmcs نال استفاده می کنید درسته؟
بعدش ما هم یک زمون اومدیم نال نصب کردیم
بعد یکی که خودش میدونه کیه رفت و درجا فضولی کرد و گفت و شکایت اومد زود برداشتیم
کاری ندارم،به هر حال خوب نیست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد بحث اونجا هم خوب ببینید مثلا من زمانی که از اکس ال هاست 2-3 سرور داشتم گیر میداد الان که سرور ها زیاد شده مثلا دیگه کمتر گیر میده جریمه میاد زود را میام و نمیگیرن و ....
خلاصه شاید آقای تقی خانی هم راه حلی دارد یا اصلا یک کاری بلد هست و ....
درسته،خوب بود به جای این که قاطعانه بگه،بجاش بگه که مثلا"آقای تقی خانی نت دایرکت آلمان به تورنت حساس نیست؟جزیمه نمی کند؟" و ....
به هر حال ممنونم ازت رحمان جان و علیرضا جان و ...
با تشکر
سلام علیرضا جان
جدی یعنی همکاران گزارش دادن !؟!؟!
جالبه
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید