اولامن ovh داشتم دوما من یه سوال دارم ازت فقط جواب من رو بده . من با همه دیتاسنترهایی معروف کار کردم و هنوز کار میکنم. و تنها جایی که کار نکردم سافت لایر هستش ، بین برترین ها . ovh - webnx - leaseweb که همه قبول دارن . مثلا یه webnx رو بگم که اروپا امریکا حالیش نیست. من از اروپا از vps واقع در webnx با 40 مگا دانلود میکنم. یا مثلا سرور هایی داره مشابه این مناسب هم میده وقتی افر میگیرم :
.... cpu 12 * core i 920 - 256 gb ram
لیزوب و سافت لایر میتونند بیان این هم چیز هایی بدن.
اگه من میخوام تبلیغ کنم که فروش داشته باشم.پس چرا گیر دادم میگم equnix ? خوب بگم لیزوب یا ... هر جا که بفروشم نه ؟
شما خودت اونجوری هستی و فکر میکنی همه مثل شما هستند.
وقتی یه دیتاسنتر عالی هستش و باعث رضایت همه هستش ، چرا بگم بده ؟ ipmi واسه یک کسی که میخواد حرفه ای کار کنه بهترین مزیت هستش که single هم با اون همه ادعا این امکانات رو نداره !
equnix خدایش من حاضرم سرور که 200 ت میگیرم رو 300 هم بدم.
یعنی شما ها میگید. چون دیگه سافت لایر عالیه دیگه نمیتوته از این بهتر پیدا بشه ؟ ( این فقط حرف یه بچه میتونه باشه ، مشابه این که بگه اسباب بازی من از همه بهتره !! )
واقعا خسته کننده هستش که معلوم نیست این یوزر کی هستش که این همه داره ادعا میکنه !! ما میگیم با اثبات حرف میزنیم ایشون میگن نه من راست میگم !! خدا به ما با صبر ایوب بده .