من بهتون VPS های پرشین هوز رو پیشنهاد میدم سرعت عالی و پشتیبانی 24ساعته توسزط اقای مسعود یارمحمدی
www.persianwhois.com
من بهتون VPS های پرشین هوز رو پیشنهاد میدم سرعت عالی و پشتیبانی 24ساعته توسزط اقای مسعود یارمحمدی
www.persianwhois.com
در صورتی که هنوز سرویس خود رو تهیه نکردید می تونید از 50% تخفیف ویژه برای ماه اول در طول دهه فجر استفاده نمائید. لیست قیمت ها : http://www.servers24.ir/page.php?al=linuxvps
برای دریافت کوپن تخفیف 50% می تونید با servers24(at]gmail[dot)com تماس بگیرید
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
دوست عزیز این رو بدونید که پشتیانی 24ساعته هیچ ربطی به یاهو مسنجر نداره شما از طریق سیستم تیک در سایت میتونید انلاین در کمتر از 5دقیقه پاسخ بگیرید.در ضمن ایشون ای دی هیچوقت باز نمیکنن اگر منظورتون Persian_Whois هست ایم مال خانم مونا عربر کارشناس فروش پرشین هوز هست و ربطی به پشتیبان نداره
دوست گرامی اولا سعی کنید اخرین پست هارو ملاک قرار بدید.من قبلا از پرشین هوز راضی بودم چون پشتیبانیش 24 ساعته در خدمتم بود.در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده میخواستید قبلش از اونایی که از پرشین هوز سرویس گرفتند پرسش کنید بعد بخرید.بعدش یه مثال براتون میزنم کسی که برای اولین بار پیکانش رو میفروشه پراید میخره میگه به به بابا چه اشغالی سوار میشدم بعدش که سمند سوار میشه میگه اون چه عتیقه ای بود.منم همینطور بودم.الان در حال حاضر سوار سمند اقای قاسمی شدم.گفتم که اخرین پست رو بخونید.
میتونید درخواست کنید بهتون یه نمونه اکانت تست بدم ببینید سرعتش چطوره .
فقط سرعت و پشتیبانی عالی با شرکت Servers24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)