فدات مجيد جان ، آقا انگار داريم مثل بچگيا tekan بازي ميكنيم .. بايد هر مرحله يه مبارزه كنيم و از يه مشكل ديگه رد بشيم .. معلوم نيست آخه الان متولي اين كار كيه .
من به عنوان اينكه سايت دارم آيا نبايد الان جايي باشه كه بتونيم نامه بنويسم و اعتراض كنم ؟
هنوز اينترنت ملي نشده .. اين شركتها به صورت خودجوش وارد عمل شدن ..
چرا الان بايد 4 تا از مديران انجمنهاي سايت من نتونن بيان تو سايت . از قم .. مشهد .. لاهيجان ..بوشهر ... اينا رو ميدونم من فقط ..شايد كلي جاي ديگه هم همين مشكل رو دارن ..تورو خدا ببين ..انلاين سايت فقط 130 نفره .. واسه اين وقت روز يعني هيچ .. امروز هم آلكسا چند قدم برگشت عقب
امروز بخواييم بريم رو كانادا مطئنم چند روز ديگه كانادا هم اينجور ميشه ..
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
من دوستانه عرض ميكنم خدمت شركتهايي كه آي پي آلمان بلوك ميكنن ..
كاري به سايتهاي ديگه ندارم .من هزينه كردم و هر روز اين مشكل يعني كلي ضرر .و تحمل هم ندارم ببينم كي اين مشكل برطرف ميشه .
من به همه اعضاي سايت يك ايميل ميدم كه هركسي ميخواد از سايت استفاده كنه .. شاتل و صبانت و داتك با سايت ما مشكل دارن .از پارس انلاين يا پيشگامان يا جاهاي ديگه بگيرن .. حالا تا دلشون ميخواد بلوك كنن.
ویرایش توسط tooptarinha.com : June 26th, 2011 در ساعت 14:29
اینو باحال گفتی
خوب چی بگم به خودم فوش میدم تا به دیگران توهین نشه
جماعتی تو آفریقا دارن از گرسنگی میمیرن ولی اینترنتشون رایگانه و تحریمم ندارن
ما اینجا مثلا خودکفاییم - داخل پرانتز : به قول مسئولین- هم تحریم داریم هم قطعی زیاد
احتمالا شکنجه های بعد از خودکفایی هستش
شکنجه میدن تا قدر خودکفایی رو بدونیم![]()
بله چون کاربران ایرانی تو دیتا سنتر هتزنر زیاد شده و بگفته دوستان نه فقط هتزنر کلا ایپی های خارجی حتی از فونیکس نپ هم بلاک کرده بوده اند و طی تماس مشتریانی که اینترنت این ها از صبا ، شاتل و یکی پروایدر دیگه بوده که وقتی من با ین شرکت ها تماس گرفتم ، عرض کردن که مشکل از خودشون هستش و حل میکنند.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)