نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: انجام سئوی سایت با قیمتی مناسب و شرایطی فوق العاده

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : انجام سئوی سایت با قیمتی مناسب و شرایطی فوق العاده

دوست عزیز برای اونهایی که کار کردم منو میشناسن یه تحقیق بکنید و بعدش سایتتون رو بدید سئو کنم
    در ضمن شما یه سایت وردپرس یا هر سیستم دیگه ای رو بدید من سئوش میکنم کاری هم به سیستم و سختی و راحتیش ندارم چون از سال 1382 کارم همینه . اینجا هم اومدم یکی از دوستان گفتند بیا اینجا تاپیک بزن . خواستید بیشتر با هم آشنا میشیم
    موفق باشید
    دوست عزیز من نیازی به سئو ندارم و سئو هم نمیکنم سایتم رو . در ضمن من گفتم فقط خودتون رو معرفی کنید ببینیم کی هستید. من یا دوستان به قدر کافی تو نت اعتبار داریم و ما رو میشناسند. حرفمون سند هست.. اما شمایی که داری از سال 82 فعالیت میکنی یک سایتی آدرسی دفتری تلفنی هیچی ندادی آمدی یک آی دی یاهو دادی میگی سئو میکنم و ...
    سایتهایی هم که دادید همچین رتبه ای ندارند که آدم بخواد بره تحقیق کنه! گرچه بازم میگم خودشون این رتبه رو بدست آوردند نه با سئوی خیالی شما.
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : انجام سئوی سایت با قیمتی مناسب و شرایطی فوق العاده

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    دوست عزیز من نیازی به سئو ندارم و سئو هم نمیکنم سایتم رو . در ضمن من گفتم فقط خودتون رو معرفی کنید ببینیم کی هستید. من یا دوستان به قدر کافی تو نت اعتبار داریم و ما رو میشناسند. حرفمون سند هست.. اما شمایی که داری از سال 82 فعالیت میکنی یک سایتی آدرسی دفتری تلفنی هیچی ندادی آمدی یک آی دی یاهو دادی میگی سئو میکنم و ...
    سایتهایی هم که دادید همچین رتبه ای ندارند که آدم بخواد بره تحقیق کنه! گرچه بازم میگم خودشون این رتبه رو بدست آوردند نه با سئوی خیالی شما.
    بزودی شرکتم راه می افته برای سئو بیشتر آشنا میشید با من
    موفق باشید

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

خب . دارم میرم . شرایط واسه سئو با قیمت 100 هزار تومان در طی اقساط دو ماهه همینجا پایان اش اعلام میشه .
    دیگه سفارشی پذیرفته نمیشه دوستان لطف کنند پی ام ندهند

از ادمین های محترم خواهش میکنم تاپیک رو ببندند چون پایان تاپیک بنده اعلام میشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)