واقعا از توضیحاتون ممنونم،
اما من دنبال سایتی هستم که مثل Moniker.com or Name.com می خوام که بدون شارژ اکانت دامین داشته باشم
Hover.com چطور ؟ اطلاعاتی دارین ؟
بازم ممنونم
واقعا از توضیحاتون ممنونم،
اما من دنبال سایتی هستم که مثل Moniker.com or Name.com می خوام که بدون شارژ اکانت دامین داشته باشم
Hover.com چطور ؟ اطلاعاتی دارین ؟
بازم ممنونم
سلام
خوب سایت نمایندگانی مثل ما که hover.com هم یکی مثل شرکت ما هست شما نیاز به داشتن شارژ نیستید دامنه را در سایت ما www.exactserver.com برای مشتریان خارجی و www.exactserver.ir برای مشتریان ایرانی سفارش میدید و آنلاین پرداخت می کنید و یک کنترل پنل از طرف ما به شما برای مدیریت دامنه داده میشه که همه نمایندگان توکاز چنین قابلیتی ندارند و این قابلیت به واسطه استفاده از whmcs در سایت ما به وجود اومده و هم یک کنترل پنل هم از خود توکاز دریافت می کنید که با لینک manage.opensrs.net قابل دسترس هست و بدن واسطه دامنه شما به صورت آنللاین ثبت میشه و مدیریت آن هم بر خلاف ثبت کننده های دیگه فقط دست خودتون هست و شرکت ثبت کننده دامنه یعنی ما هیچ دسترسی به دامنه شما نداریم.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
دایرکتی یک شرکت هندی می باشد قیمت هاش نسبت به توکوز و شرکتهای مطرح جهان پایین تر هست اما معایب رتبه هفت دنیا درمقابل رتبه دو توکاز در دنیا، پاسخ دهی توکاز روباتیک هوشمند و حداکثر بعداز 5 دقیقه می باشد ولی دایرکتی من چند بار باهاشون دعوا کردم و معمولا یک و بعضی مواقع شده سه روز بعد پاسخ دادن. در بقیه شرکت ها شرکت ثبت کننده دامنه نیز به اطلاعات دامنه شما دسترسی داره و اگر با هم مشکلی داشته باشید می تواند دامنه شما را لاک کرده و به شما تحویل نده و مالک رو برای خودش بزنه در صورتیکه در توکاز چنین امکانی برای شرکت ثبت کننده دامنه وجود نداره و عملا هیچ کاره می باشد و هیچ دسترسی به اطلاعات و مدیریت دامنه شما ندارد. امنیت و کیفیت کاری توکاز واقعا یه چیزه دیگری هست حتی از name.com هم بهتره
ویرایش توسط exactserver : June 24th, 2011 در ساعت 21:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)