ممنون
امنیت برام خیلی مهمه حجم چیزی که مخوایم بسازیم زیاده و انرژی زیادی میخواد،نمیخوام بده یه مدت هک بشیم
پیشنهاد شما چیه؟
ممنون
امنیت برام خیلی مهمه حجم چیزی که مخوایم بسازیم زیاده و انرژی زیادی میخواد،نمیخوام بده یه مدت هک بشیم
پیشنهاد شما چیه؟
با توجه به هدفی که دارین و کارتون ! اگر خودتون تجربه کافی رو ندارید بهتره به کسایی که کارشون امنیت سرور هست بسپرید !
کسایی که کار می کنن خب می تونن بهترین کمک رو بهتون بکنن !
البته هیچ وقت نمی تونیم بگیم هک نشدن 100% هست ولی تا حد بالایی میشه ضمانت کرد و اکثر مشکلات رو برطرف کرد تا راه نفوذ کمتر باشه
اگر بگید کارتون دقیقا چیه بهتر میشه راهنمایی کرد
موفق باشید
متوجه نمیشم منظورتون چیه !
ببینید منظور بنده این هست که یا به یه تیم امنیتی بدید یا به کسایی که خدمات هاستینگ ارائه می دن و تجربه دارن !
البته راه دیگه ای هم هستش که از سرور های بکاپ استفاده کنید
خب چون عرض کردم هک نشدن تضمینی نیست می تونید به صورت دوره یا با استفاده از اسکریپت از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید و رو یه سرور دیگه نگهداری کنید !
من تجربه ای در این مورد ندارم آیا سپردن سرور به گروه خاصی کارو خرابتر نمیکنه!!!!
ببینید سپردن سرور به گروهی که فقط قصدش امنیت هست فکر نمی کنم جز سود چیزی داشته باشه مگر اینکه احتمال میدید که ازتون سوء استفاده بشه !
که بستگی به کارتون داره
ولی کسی که میاد ادعای تامین امنیت رو می کنه تا جایی که می دونم سرقت اطلاعات یا .... هیچ کمکی بهش نمی کنه حتی بی اعتماد تر هم خواهد شد !
اما اگر منظور خاصی دارید بگید شاید ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)