یک قیمت پایه هم می فرمایید ؟
یک قیمت پایه هم می فرمایید ؟
سلام دوستان
من شاغل هستم و دیگر وقت رسیدگی به سایت ندارم، بیشتر مواقع ایمیل هایی که برای تبلیغات و طراحی سایت و... هست رو نمی خونم چون واقعا فرصت نمی کنم، دوستانی که تو سایت من آگهی دادن خوب میدونن که به سختی وقت کردم و بنرشون رو تو سایت گذاشتم
بنرهایی که تو سایت هست کل بنرها نیست، یعنی خیلی هاش رو نذاشتم و قبول نکردم برای تبلیغ
دوما وقتی یک تم یا اسکریپتی برای فروش میذارم حداقلش 7 - 8 تا فروش دارم که کمش 200 رو جور میکنه، نمونش هم تو همین اواخر قالب جواهر مارکت و قالب فروشگاهی که هم اکنون در حال فروش هست
من به عنوان هدیه کلی قالب و اسکریپت بهتون میدم که هم میونید به عنوان پست بذارید و هم اینکه می تونید برای فروش بذارید (برای چندین ماه قالب و اسکریپت دارید که می تونید با خیال راحت پست بدید)
با تشکر
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
اگر کسی کمی تو کار طراحی سایت و قالب داشته باشه، کلی مشتری پاش نشسته، هر ماه کمش 10 تا مشتری قالب جوملا، وردپرس و... دارم که ردشون می کنم
این حرف الان یعنی چی ؟ \س منم از ماکروسافت پیشنهاد کار دارم چون وقت نمیکنم نمیرم ماهی ۵ میلیون هم از دست بدم واسم مهم نیست . نشد حرف که .
بیشترین ارزش سایت به همون بحث تبلیغاتش هست . چون امروزه هر کی از مامانش قهر میکنه میاد سایت ابزار گرافیک و اسکریپت میزنه .
آمارگیر وبگذر بزارید تا آمار دقیق در بیاد . بازم بعید میدونم امار چشم گیری باشه و با اونی که گفتی یکی باشه !
سلام به همه دوستان و همکاران عزیز
سایت کیمیا اسکریپت دات کام (K i m i a S c r i p t . c o m ) واگذار شد به آقای فرجی عزیز!
از همه دوستان که در این زمینه مرا یاری کردن بی نهایت سپاسگذارم
موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)