ببخشید من وسط تاپیک شما سوال می پرسم! برای اینکه بشه رو یه سرور دیگه بکآپ گرفته لازمه سرور مبدا به صورت خاصی تنظیم شده باشه؟ یا کلا روال کار چطوری هست، یعنی من یه تعداد سایت دارم حالا میخوام رو یه سرور دیگه ازشون بکآپ داشته باشم، باید چیکار کنم؟ یه هاست رو یه سرور دیگه بگیرم بعد اسکریپتی چیزی باید نصب کنم یا ... ؟
شما کافیه که یک اکانت ftp بگیری . دیگه بقیش کاره سرور مبدا هست که منظورم همون کنترل پنل هست .
میری تو کنترل پنل و آدرس سرور و نام کاربری و رمز اکانت ftp رو میدی. همه چی خودش اتوماته ....
شما کافیه که یک اکانت ftp بگیری . دیگه بقیش کاره سرور مبدا هست که منظورم همون کنترل پنل هست .
میری تو کنترل پنل و آدرس سرور و نام کاربری و رمز اکانت ftp رو میدی. همه چی خودش اتوماته ....
بازم ببخشید که وسط تاپیک ادامه میدم!
من به WHM دسترسی دارم (ریسلر هستم) و به cpanel سایتها هم طبیعتا دسترسی دارم، کافیه یا اینکه باید دسترسی بیشتری داشته باشم یا مثلا به تنظیمات سرور مبدا مربوط نیست؟ میشه بگید تو سرور مبدا کجا باید برم؟!؟
بازم ببخشید که وسط تاپیک ادامه میدم!
من به whm دسترسی دارم (ریسلر هستم) و به cpanel سایتها هم طبیعتا دسترسی دارم، کافیه یا اینکه باید دسترسی بیشتری داشته باشم یا مثلا به تنظیمات سرور مبدا مربوط نیست؟ میشه بگید تو سرور مبدا کجا باید برم؟!؟
همون whm کافیه .
برو تو قسمت بک آپ . روی بک آپ اف تی پی کلیک کن . خودت همه چیز رو میفهمی ..