این برنامه رو دارم اما فارسی ساپورت نمیکنه و ؟؟؟؟؟ میزنه بجای کلمات فارسی
نوشته اصلی توسط AliFatehi این برنامه رو دارم اما فارسی ساپورت نمیکنه و ؟؟؟؟؟ میزنه بجای کلمات فارسی با یه برنامه مثل Dreamweaver فایلهایی که بهت داده رو باز کن و علامت سوالها رو اونجا دستی بصورت فارسی بنویس. حل میشه
نوشته اصلی توسط nimo0ol با یه برنامه مثل Dreamweaver فایلهایی که بهت داده رو باز کن و علامت سوالها رو اونجا دستی بصورت فارسی بنویس. حل میشه مرسی! با فرانت پیج هم میشه؟؟؟
نوشته اصلی توسط AliFatehi مرسی! با فرانت پیج هم میشه؟؟؟ با اونم میشه حتی اگر گیج نشی تو کدهاش میتونی از notepad هم استفاده کنی. من خودم این مشکل رو داشتم و اینطوری دورش زدم و حلش کردم.
نوشته اصلی توسط nimo0ol با اونم میشه حتی اگر گیج نشی تو کدهاش میتونی از notepad هم استفاده کنی. من خودم این مشکل رو داشتم و اینطوری دورش زدم و حلش کردم. خوب من اینو از برنامه سیو کردم اما یه سری ایکون میده + چند تا فایل جاوا! فقط سوالی که دارم اینه چطوری اینو روی هاست باید آپلود کرد؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط AliFatehi خوب من اینو از برنامه سیو کردم اما یه سری ایکون میده + چند تا فایل جاوا! فقط سوالی که دارم اینه چطوری اینو روی هاست باید آپلود کرد؟؟؟؟؟؟ یه فایل html هم خروجی میده که در واقع منوهایی که ساختی رو نمایش میده اون فایل رو باید ویرایش کنی و کدهایی که او بالا برای نمایش منو در صفحه قرار داره رو کپی کنی در صفحه ای که میخوای نشون داده بشه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن