-
May 30th, 2011, 13:05
عضو انجمن
پاسخ : آموزش فارسی whmcs

نوشته اصلی توسط
ho2o2oo
یه سوال داشتم می خواستم در هنگام عضویت تمام فیلد ها پر بشه و فقط فارسی پر بشه چکار کنم مرسی
اصولا همه می خواین مشتری فقط انگلیسی بتونه تایپ کنه چون برای ثبت دامنه اتوماتیک با مشکل برمیخورید.

نوشته اصلی توسط
Xfise
سلام
منم یه مشکلی دارم وقتی کسی میاد در سایت ثبت نام میکنه و به عنوان مثال ریسلر ویندوز را انتخاب میکنه به صورت اتوماتیک براش ساختع میشه و براش اطلاعات میل میشه اما بجای پورت 8443 براش میره 2082 کسی میدونه این را باید کجا تنظیم کرد
با تشکر
به صورت پیشفرض ایمیل برای کنترل پنل cpanel ایجاد شده اگر می خواین باید خودتون یک ایمیل ولکام برای مثال هاست ویندوز بسازید و همون متنی که هست در ایمیل قرار بدید و فقط قسمت پورت هارو ویرایش کنید.
بعد از اینکار ایمیل ذخیره کنید و در قسمت محصول نوع ایمیل ارسالی به قالب ایمیل جدید تغییر بدید.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-
تعداد تشکر ها ازEXXXIR به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2011 13:05
# ADS
-
June 5th, 2011, 21:28
سلام خوب هستینمن یه سوال داشتممی خواستم ببینم من با این سیستم لایسنسو وی پی ای می فروشم می خواستم بسنم راهی هستکه تعداد رو کاربر انتخاب کنه مرسی
-
-
June 5th, 2011, 23:24
دروود
افزونه ای هست که با گزینش تعداد کالا،در بهای تک فروش آن ضرب و بهای کلی آن به ماربر نمایش داده می شود.
اما برای دریات آن باید جداگانه آن را سفارش بدهید.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
-
June 6th, 2011, 12:33
عضو جدید
منم یه سوال داشتم . ببینید من میخوام قسمت بازاریابی رو فعال کنم . 5 محصول دارم که درصد سود هر کدوم تفاوت داره . چطور باید تنظیمش کنم من فقط یک محصول رو تونستم تنظیم کنم .
مثلا میخوام سرویس اول 10000 تومن کمیسیون بده
روی سرویس دوم 200000 تومن . میشه راهنمایی کنید ؟
-
-
June 7th, 2011, 08:43
سلام اقا چطور و چگونه می تونم تهیه کنم
-
-
June 7th, 2011, 12:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SMSBAZ
منم یه سوال داشتم . ببینید من میخوام قسمت بازاریابی رو فعال کنم . 5 محصول دارم که درصد سود هر کدوم تفاوت داره . چطور باید تنظیمش کنم من فقط یک محصول رو تونستم تنظیم کنم .
مثلا میخوام سرویس اول 10000 تومن کمیسیون بده
روی سرویس دوم 200000 تومن . میشه راهنمایی کنید ؟
داخل هر محصول بشید و در سربرگ متفرقه تنظیمات بازاریابی برای هر محصول تنظیم کنید
برای مثال می تونید قیمت ثابتی در نظر بگیرید به عنوان پورسانت یک یک درصد خاص:
حالت پیشفرض اگر بزارید میشه اون مقداری که در تنظیمات بازاریابی زدید اگر دلخواه می خواین باشه بزارید روی درصد یا مبلغ ثابت.
بعد در فیلد بعدی درصد یا مبلغ وارد کنید.

نوشته اصلی توسط
ho2o2oo
سلام اقا چطور و چگونه می تونم تهیه کنم
سلام
این افزونه که دوست عزیز گفتند ابتدا شما باید لایس whmcs داشته باشید و این افزونه هم از سایت خریداری کنید. این افزونه بیشتر برای هاستینگ ها کارا هست تا کار شما.
برای کار شما از منوی تنظیمات وارد قسمت Configurable Option بشید و برای محصول مورد نظر گزینه قابل تنظیم خودتون بسازید. برای این کار شما بهتره از نوع quantity استفاده کنید و قیمت مشخص کنید. اینطوری مشتری تعداد مورد نظر وارد میکنه و ضرب در قیمتی که وارد کردید میشه.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-
تعداد تشکر ها از EXXXIR به دلیل پست مفید
-
June 7th, 2011, 17:18

نوشته اصلی توسط
EXXXIR
داخل هر محصول بشید و در سربرگ متفرقه تنظیمات بازاریابی برای هر محصول تنظیم کنید
برای مثال می تونید قیمت ثابتی در نظر بگیرید به عنوان پورسانت یک یک درصد خاص:
حالت پیشفرض اگر بزارید میشه اون مقداری که در تنظیمات بازاریابی زدید اگر دلخواه می خواین باشه بزارید روی درصد یا مبلغ ثابت.
بعد در فیلد بعدی درصد یا مبلغ وارد کنید.
سلام
این افزونه که دوست عزیز گفتند ابتدا شما باید لایس whmcs داشته باشید و این افزونه هم از سایت خریداری کنید. این افزونه بیشتر برای هاستینگ ها کارا هست تا کار شما.
برای کار شما از منوی تنظیمات وارد قسمت Configurable Option بشید و برای محصول مورد نظر گزینه قابل تنظیم خودتون بسازید. برای این کار شما بهتره از نوع quantity استفاده کنید و قیمت مشخص کنید. اینطوری مشتری تعداد مورد نظر وارد میکنه و ضرب در قیمتی که وارد کردید میشه.
سلام داداش اون ماژول رو اسمش رو بگید .بعدش هم این توری من بخوام این کار روانجام بدم برای تغییر قیمت باید 100 تا کار انجام بدم
-
-
June 7th, 2011, 19:48
دوستان چطور می شه دومین در ثبت دامین اضافه کرد کمکم کنید مخصوصا ای ار .
-
-
June 11th, 2011, 09:51
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
-
-
June 11th, 2011, 11:40
دروود
برای داممنه های آی آر که باید از افزونه های وِیژه آن استفاده نمایید.
اما برای دامنه های دیگر می تواند در بخش domain دامنه مورد نظر خود را بیفزایید و بهای آن را!تا مشتری امکان گزینیش داشته باشد
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-