-
ارائه پانل رسیلری یونیت دامنه های ملی با قابلیت تعریف زیر نماینده با کنترل پانل مخصوص زیر نماینده بر اساس نام دامنه شرکت یا کاربر رسیلر
با سلام و احترام
به اطلاع همه دوستانی که در زمینه ثبت و ... دامنه های ir. و ایران فعال هستند می رساند بر اساس سرویس epp ایرنیک سرویس نمایندگی و زیر نمایندگی مخصوص همان کاربر با قابلیت دسترسی دو سطح کاربری به سرویس api اماده ارائه شده است
قابلیت های سرویس یوزر :
ثبت دامنه / تمدید دامنه / ایجاد نیک هندل / نمایش لیست دامنه ها با توجه به وضعیت هر کدام / خرید یونیت / انتقال یونیت به زیر نماینده خود / لیست مبادلات یونیتی / مدیریت مالی بصورت کلی در زمینه ثبت فیش و وضعیت پرداخت ها و ... / مدیریت api : شامل دریافت کد دسترسی و تغییر ان و تعریف ip و تغییر ان جهت امنیت بیشتر / مدیریت کاریران زیر نماینده جهت ایجاد / لیست کاربران زیر نماینده / ارائه کنترل مخصوص زیر نماینده بر اساس نام دامنه درخواستی کاربر و ...
که در روز های اتی بخش های دیگر اضافه و سرویس های ذکر شده در قسمت api از حالت تست خارج و بصورت کاربردی ارائه خواهد شد
فایل پیوست 2587
قابلیت های سرویس زیر نماینده یک یوزر :
ثبت دامنه / تمدید دامنه / ایجاد نیک هندل / نمایش لیست دامنه ها با توجه به وضعیت هر کدام / لیست مبادلات یونیتی / کد دسترسی به api و .....
قابل ذکر است زیر نماینده اختیارات یوزر اصلی را ندارد و یوزر اصلی ما مانند خود ما میتواند از منبع یونیت خود برای هر زیر مجموعه خود یونیت ارسال کند
فایل پیوست 2586
قابل ذکر است سرویس های دیگری برای این سامانه در نظر گرفته شده که در دست اقدام است
دوستان فعال میتوانند سئوالات یا سفارشات خود را به ادرس ایمیل زیر ارسال کنند
برای اطلاع از لیست قیمت ها ایمیل بزنید
با تشکر
بخش فروش و پشتیبانی آفتاب رایانه
پست الکترونیک : domain@mibfa.com
ویرایش توسط mibfa : June 16th, 2011 در ساعت 16:42
-
تعداد تشکر ها ازmibfa به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2011 00:29
# ADS
-
May 26th, 2011, 16:23
پاسخ : ارائه پانل رسیلری یونیت دامنه های ملی با قابلیت تعریف زیر نماینده با کنترل پانل مخصوص زیر نماینده بر اساس نام دامنه شرکت یا کاربر رس

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
سلام
بعد از ثبت نام مدارک شناسائی هم باید براتون بفرستیم ؟
برای شارژ چه کاری باید کرد ؟ ثبت فیش بانکی ؟
تو سایتتون قسمتی نبود که سایتمون رو برای سیستم تنظیم کنیم یا من ندیدم ؟
سلام
تا اخر هفته اینده اعلام میکنیم که چگونه باید این مرحله را طی کنید
فقط دو مورد را باید انجام دهید
1- تنظیم dns دامنه مورد نظرتان که باید به ما معرفی کنید
2- ارسال هدر مر بوط به خودتان با سایز مشخص ما که اعلام میشود
قابل ذکر است این سرویس را فقط برای دوستانی که تمایل دارند بخش ساب یوزری برای خود داشته باشند فعال خواهد شد
موفق بباشید
-
-
May 31st, 2011, 10:53
پاسخ : ارائه پانل رسیلری یونیت دامنه های ملی با قابلیت تعریف زیر نماینده با کنترل پانل مخصوص زیر نماینده بر اساس نام دامنه شرکت یا کاربر رس
دوستانی که تمایل دارند خودشان مانند نمایندگان رسمی ایرنیک بتوانند برای زیر نمایندگان خود یونیت انتقال دهند میتوانند از سرویس ما استفاده کنند
-
-
June 2nd, 2011, 14:46
عضو انجمن
با تشکر از شما
دوست عزیز الان دقیقا باید چه کاری کنیم؟
برای سفارش و خرید دامنه ها.
-
-
June 3rd, 2011, 00:36

نوشته اصلی توسط
hamnafas
با تشکر از شما
دوست عزیز الان دقیقا باید چه کاری کنیم؟
برای سفارش و خرید دامنه ها.
سلام
ایمیل بزنید
domain@mibfa.com
-
-
June 8th, 2011, 14:14
یک مقدار اسکرین شات از صفحه کنترل و قابلیت ها بزارید.
یونیت انتقالی همان یونیت های نیک برای نمایندگان و زیرنمایندگان است یا چیزی مانند آنرا در سایت خودتان شبیه سازی کرده اید؟
-
-
June 8th, 2011, 15:10

نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
یک مقدار اسکرین شات از صفحه کنترل و قابلیت ها بزارید.
یونیت انتقالی همان یونیت های نیک برای نمایندگان و زیرنمایندگان است یا چیزی مانند آنرا در سایت خودتان شبیه سازی کرده اید؟
سلام
در صحفه اول قرار میدهم تا فردا
یونیت همان یونیت هست حالا اگر منشور شما چیز دیگری است من متوجه نشدم
-
-
June 8th, 2011, 15:44
اگر یونیت همون یونیت هست. پس حذف زیرنماینده ها از سوی نیک چی شد؟ الان مثلاً من از طریق جای دیگه ای یونیت دارم ولی نمیتونم خرجشون کنم!!!
-
-
June 8th, 2011, 15:47

نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
اگر یونیت همون یونیت هست. پس حذف زیرنماینده ها از سوی نیک چی شد؟ الان مثلاً من از طریق جای دیگه ای یونیت دارم ولی نمیتونم خرجشون کنم!!!
سلام
چرا نیک خذف کرد و ... من کاری ندارم چون سیلست های نیک پیش بینی نشده است
ما دقیقا مانند نیک به شما این اجازه را میدهیم که در پانل خودتان در سرویس ما بتوانید تمام موارد را بصورت یونیتی انجام بدهید . البته شما از کانال ما رد میشوید ( epp )
تصاویر پانل یوزر و ساب یوزر در تایپک اول ضمیمه شد
موفق باشید
-
-
June 9th, 2011, 10:02
با سلام
از دوستانی که همچنان در خصوص انتقال یونیت ها به سرویس جدید اقدام نکرده اند درخواست میکنیم سریعا اقدام کنند تا شامل جریمه نشوند
با توجه به نزدیک شدن به میلاد حضرت علی ( ع ) طرح تخفیفی در نظر گرفته شده است که در تاریخ 25 / 3 / 90 شروع و تا پایان روز 26 / 3 / 90 ادامه خواهد داشت که شرایط طرح اعلام خواهد شد
-
-
June 15th, 2011, 19:04
ویرایش توسط mibfa : June 16th, 2011 در ساعت 17:17
-