نظر شما درباره اینکه بنده طراحی کنم یک سیستم انگلیسی یعد با فارسی ساز ها و مثل whmcs باشه و لایسنس رو به تمام دنیا بفروشم چطوره قیمت هم پایین در حد whmcs
نظر شما درباره اینکه بنده طراحی کنم یک سیستم انگلیسی یعد با فارسی ساز ها و مثل whmcs باشه و لایسنس رو به تمام دنیا بفروشم چطوره قیمت هم پایین در حد whmcs
دوست عزيز اين چه ربطي داشت به موضوع اين تاپيك ؟ خواهش مي كنم بحث رو منحرف نكنيد تا دوستان درست به بحثشون ادامه بدن .
خوب چرا استفاده نمي كنيد ؟ مگر امكان تحويل آني مثل whmcs تو سيستم آدونيس نيست ؟ شايد هم استفاده از امكاناتش به راحتي استفاده از Whmcs نيست ؟
شما كارتون اصلا درست نيست . اگر دوست نداريد براي سيستمي كه استفاده مي كنيد پول بديد بايد از سيستم هاي رايگان استفاده بكنيد . به نظر من استفاده از سيستم هاي نال شده = د * ز * د * ي هست. پس اينكار رو نكنيد .
شما اين برنامه هاي ايراني رو براي هميشه خريداري مي كنيد يعني محدوديت نداره و مثل لايف تايم مي مونه براي همين قيمتش بالا هست . اما اين در حالي هست كه شما براي لايسنس whmcs داري به صورت ماهانه 15 تومان مي دي .
يعني شما ترجيح مي دين كه به صورت ماهانه پرداخت داشته تا اينكه به صورت يكجا ؟
خدمات پس از فروش رو شما تا كي از فروشنده توقع داريد كه بهتون ارائه بده ؟ شما هزينه رو به صورت يكجا پرداخت كرديد پس تا يك زمان مشخصي مي تونن به شما خدمات بدن .
اگر سيستم هاي ايراني هم مثل سيستم هاي خارجي بروز بشن و نسخه هاي جديدشون به صورت رايگان در اختيار مشتري قرار بگيرن و يا نصب بشن مشكل امنيت هم حل ميشه . اما متاسفانه تو ايران برنامه نويس ها بعد از تموم شدن پروژه ديگه آپديتش نمي كنن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)