صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 39

موضوع: توقف فروش هاستنیگ میهن نیک ( توسعه سامان ) !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : توقف فروش هاستنیگ میهن نیک ( توسعه سامان ) !

این ایران سرور که نه از نظر فنی در حد میهن نیک هست نه از نظر علمی .
    اطلاعاتشون خیلی پایین هستش و جوابگویی خوبی ندارن.
    از میهن نیک بعید بود خدمات هاستش رو به این شرکت پایین واگذار کنه.
    کی بشه دوباره یه شرکت در حد و اندازه های میهن نیک به وجود بیاد خدا می دونه؟

2. # ADS

عضو انجمن secure_host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abasi نمایش پست ها
    این ایران سرور که نه از نظر فنی در حد میهن نیک هست نه از نظر علمی .
    اطلاعاتشون خیلی پایین هستش و جوابگویی خوبی ندارن.
    از میهن نیک بعید بود خدمات هاستش رو به این شرکت پایین واگذار کنه.
    کی بشه دوباره یه شرکت در حد و اندازه های میهن نیک به وجود بیاد خدا می دونه؟
    والا بنده هم سرور های ایران سرور را از لحاظ امنیتی بررسی کردم و هم سرور های میهن نیک رو.
    ولی طی بررسی های که داشتم نظری مخالف نظر شما دارم.سرو های امن تر و پایدار تری را در ایران سرور دیدم.که این نشان دهنده دانش علمی و عملی تیم فنی ایران سرور است .

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------

در مورد ایران سرور و میهن نیک در webhosting.info نیز بررسی کردم و ایران سرور ۲پله بالاتر از میهن نیک قرار دارد ! به امید روزی که افرادی با تجربه و سابقه کاری بیشتر از یک پست، در این انجمن در مورد شرکت های بزرگ اظهار نظر کنند!!!
    ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
    My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First

The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir

جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host

4. تعداد تشکر ها از secure_host به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
    والا بنده هم سرور های ایران سرور را از لحاظ امنیتی بررسی کردم و هم سرور های میهن نیک رو.
    ولی طی بررسی های که داشتم نظری مخالف نظر شما دارم.سرو های امن تر و پایدار تری را در ایران سرور دیدم.که این نشان دهنده دانش علمی و عملی تیم فنی ایران سرور است .
    به نظر کسی می تونه در این خصوص حرفی بزنه که هم مشتری میهن نیک بوده باشه و هم مشتری ایران سرور (بالاجبار) نه فقط مشتری ایران سرور؛ البته قصد توهین به کسی رو ندارم فقط رک گفتم امیدوارم کسی ناراحت نشه.
    کاربرانی میهن نیک که خدمات و پشتیبانی اونها رو تجربه کردن به نظرم با خدمات و پشتیبانی ایران سرور مشکل داشته باشن

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

[/COLOR]در مورد ایران سرور و میهن نیک در webhosting.info نیز بررسی کردم و ایران سرور ۲پله بالاتر از میهن نیک قرار دارد ! به امید روزی که افرادی با تجربه و سابقه کاری بیشتر از یک پست، در این انجمن در مورد شرکت های بزرگ اظهار نظر کنند!!![/QUOTE]

1- در سایت webhosting.info از نظر تعداد مشتری طبقه بندی شده که اولا این ملاکی برای بهتر یا بدتر بودن نبوده و ثانبا از زمانی که میهن نیک ارائه هاست رو متوقف کرد پایین تر از ایران سرور قرار گرفت اگر شما دوست عزیز در سال 89 چک می کردید مکان این دو شرکت برعکس بود.
    2-دوست عزیز انتقاد از عملکرد یک مجموعه راهی برای برطرف کردن عیوب و آینده ای بهتر هست ؛ ما بایستی تحمل خودمون را در برابر انتقادات بالا ببریم و در کل از قدیم گفتن حرف حق تلخ است.
    به امید افزایش تحملات و طرفداری نکردن کورکورانه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    47 پست

1- در سایت webhosting.info از نظر تعداد مشتری طبقه بندی شده که اولا این ملاکی برای بهتر یا بدتر بودن نبوده و ثانبا از زمانی که میهن نیک ارائه هاست رو متوقف کرد پایین تر از ایران سرور قرار گرفت اگر شما دوست عزیز در سال 89 چک می کردید مکان این دو شرکت برعکس بود.
    تا جایی که یادمان هست در سالهای اخیر ایران سرور بالاتر بوده که بنظرم درصدی از اعتبارشون را از دامینهای جناب هاشمی کسب کردند.
    میهن نیک ولی همه محصولاتشون در ایران اولین و تک بوده از وبسرویس سایت بگیر تا سیستم payware حتی سیستم کاریابیشون...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    232
    تشکر شده در
    150 پست

بنده از سال 84 تا 88 مشتری میهن نیک بودم (با مجموع خرید 1.200.000 تومان)و از سال 88 تا این لحظه مشتری ایران سرور که مستنداتش هم موجوده پیوست کردم...

میهن نیک:
    سرویس های خوب - پشتیبانی خوب که اگه اینطور نبود باهاشون کار نمی کردم
    اما کیفیت سرویس هاشون در بخش ثبت دامنه به مراتب بهتر از سرویس های هاستینگشون بود

ایران سرور:
    سرویس های بسیار خوب (بسیار خوب بدلیل تنوع در سرویس ها - هزینه های مناسب تر نسبت به خدمات) - پشتیبانی بسیار خوب (بسیار خوب نه بدلیل سرعت پاسخگویی بلکه بدلیل کیفیت پاسخ ها! به هر حال جوابی با مضمون "تیکت شما دریافت شد در حال بررسی مشکل هستیم" حتی اگه یک دقیقه بعد از ارسال تیکت دریافت بشه به معنی پشتیبانی خوب نیست!) و مسئولیت پذیری بالا!

مقایسه هر دو سرویس دهنده:
    - ایران سرور نسبت به میهن نیک رابطه خوب و متقابلی با مشتری داره و سعی می کنه همیشه درکنارش باشه (با ارسال خبرنامه - ارائه تخفیف های ویژه - ارائه خدمات افزوده و گاها رایگان - نصب و پیکربندی رایگان سیستم های مورد نیاز- تماس های تلفنی و پرسیدن نظر مشتری در مورد تغییرات و کیفیت سرویس ها و .... )

- ایران سرور نسبت به میهن نیک سرویس های بسیار متنوعی داره - من در این 4 سال هیچ سرویس جدید از میهن نیک ندیدم در حالی که طی این دو سال بیش از 10 سرویس جدید در ایران سرور دیدم (شاپ هاستینگ - هاست دانلود - هاست وردپرس - هاست دات نت نیوک - سرور نیمه اختصاصی در ایران - خدمات پرداخت پی پال - خدمات پشتیبانی از سرور - هاست رایگان - سرور اختصاصی در ایران امریکا کانادا و آلمان! - سرویس های متنوع سرور مجازی و ....)

- ایران سرور نسبت به میهن نیک در اکثر سرویس ها قیمت متعادل تری داره (مقایسه کنید!)

- ایران سرور نسبت به میهن نیک سرویس های پایداری داره (حدود سه سال پیش میهن نیک با سوختن هاردش 50% اطلاعات کاربران و به باد داد و بکاپ اون 50% باقیمانده رو هم 1 ماه بعد ریستور کرد! اما ایران سرور پارسال هاردش سوخت و در کمتر از 48 ساعت جدیدترین بکاپ مشتری رو ریستور کرد)

- ایران سرور در خدماتش صداقت داره و شفاف عمل می کنه... به عنوان مثال وقتی یه سرور می خوان عوض کنن گزارشات لحظه به لحظه در پنل مشتری ارائه می کنن!

- ایران سرور به نظر من علاوه بر پشتیبانی آنلاین پشتیبانی تلفنی خیلی خوبی هم داره
    فکر می کنم از 8 صبح تا 8 شب و حتی روزهای تعطیل و هم پشتیبانی فنی دارن

واقعا ایران سرور از هر لحاظ چند لول بالاتر از مهین نیکه و حرفه ای بودن در تمام ابعاد ایران سرور ملموسه!

با این حال من هنوز متوجه نشدم که چرا برخی از کاربرانی که دیروز عضو شدن و حتی یک پست مفید و غیر مفید هم نداشتن و از خدمات ایران سرور استفاده هم نکردن به همین راحتی و اینقدر حق بجانب نظر میدن!!!

اینم مستنداتی که گفتم:
    Untitled-1.jpgUntitled-2.jpg

8. تعداد تشکر ها ازVPS به دلیل پست مفید

عضو انجمن secure_host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

به نظر کسی می تونه در این خصوص حرفی بزنه که هم مشتری میهن نیک بوده باشه و هم مشتری ایران سرور (بالاجبار) نه فقط مشتری ایران سرور؛ البته قصد توهین به کسی رو ندارم فقط رک گفتم امیدوارم کسی ناراحت نشه.
    کاربرانی میهن نیک که خدمات و پشتیبانی اونها رو تجربه کردن به نظرم با خدمات و پشتیبانی ایران سرور مشکل داشته باشن

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

[/COLOR]در مورد ایران سرور و میهن نیک در webhosting.info نیز بررسی کردم و ایران سرور ۲پله بالاتر از میهن نیک قرار دارد ! به امید روزی که افرادی با تجربه و سابقه کاری بیشتر از یک پست، در این انجمن در مورد شرکت های بزرگ اظهار نظر کنند!!!
    2-دوست عزیز انتقاد از عملکرد یک مجموعه راهی برای برطرف کردن عیوب و آینده ای بهتر هست ؛ ما بایستی تحمل خودمون را در برابر انتقادات بالا ببریم و در کل از قدیم گفتن حرف حق تلخ است.
    به امید افزایش تحملات و طرفداری نکردن کورکورانه
    همان طوری که فرموده اید طرفداری کورکورانه خوب نیست . انتقاد کورکورانه نیز خوب نیست.اگر به نظر شما صحه بذاریم که webhosting.info ملاکی بر بهتر بودن ویا نبودن یک سرویس دهنده است.و بخواهیم آمار webhosting.info را در سال گذشته بررسی کنیم باز هم ایران سرور بالاتر از میهن نیک .
    می تونید آمارشو در لینک های زیر بررسی نمایید.
    آمار برترین هاستینگ‌های ایران درآبان ۸۹ :
    آمار برترین هاستینگ‌های ایران درآبان ۸۹
    آمار برترین هاستینگ‌های ایران درآذر ۸۹ :
    آمار برترین هاستینگ‌های ایران درآذر ۸۹
    آمار برترین هاستینگ‌های ایران درشهریور ۸۹ :
    آمار برترین هاستینگ‌های ایران درشهریور ۸۹
    آمار برترین هاستینگ‌های ایران درمهر۸۹ :
    آمار برترین هاستینگ‌های ایران درمهر۸۹

باز هم نیاز هست که مستندات ارائه بدم ؟

با تشکر
    ویرایش توسط secure_host : May 31st, 2011 در ساعت 13:23
    ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
    My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First

The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir

جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host

10. تعداد تشکر ها از secure_host به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

باسلام مجدد
    1- نمی دونم چرا دوستان در ایران سرور بر روی اطلاعات webhosting.info اکتفا می کنند؟؟!! جهت یادآوری : ایران سرور در یک دوره شرکت ملت هاست رو خریداری کرد تا در همین سایت مورد اشاره جا باز کند و این جزئی از سیاست های شرکت ایران سرور هست که با خرید شرکت های دیگه بتونه جایگاه خودش رو در webhosting.info حفظ کنه در حالی که میهن نیک تا به حال (از سال 1381 که با اون آشنا شدم) چنین رویه ای رو در پیش نگرفته و به قول دوستمون domainer "اولین و تک بوده " است.
    2-من هم یوزر میهن نیک بودم و در حال حاضر به دلیل انتقال هاستینگ میهن نیک به ایران سرور ، یوزر اون هستم؛اولا در مدتی که با میهن نیک کار می کردم و البته می کنم پشتیبانی اونها هم به صورت تیکت و هم تلفنی و هم چت آنلاین همیشه جوابگو بودن و جوابی با مضمون "تیکت شما دریافت شد در حال بررسی مشکل هستیم" که یکی از دوستان گفتن تا به حال در میهن نیک به من داده نشده بود ولی در این مدتی که با ایران سرور کار می کنم چند باری این عنوان رو دریافت کردم و بعد از گذشت 20 الی 30 دقیقه تیکت بعدی که مسئله رو بررسی کرده بودن ارسال می شد.
    3- در خصوص مشکل پیش آمده در میهن نیک قبلا مسئولان میهن نیک در سایتها جواب دادن به عنوان نمونه :سرور Mihannic پريد و تمام سايتهاي رويه آن ؟ بالاخره سايتها بايد چيكار كنن ؟ - MajidOnline Forums
    و دقیقا حرفشون درسته که در توافقنامه بک آپ گیری بر عهده کاربران قرار داده شده ولی اکثرا نخونده تائید می کنن و بعد از ایجاد مشکل شرکت مربوطه رو مقصر می دونن مثل مشکل ایران هاست 2-3 ماه پیش برای سرور های ویندوزیش پیش اومد
    4- قیمتهای میهن نیک مورد موافقت کاربران بود حتی هنگامی که بحث واگذاری هاستینگ در سایت مطرح شد اکثر کاربران (ازجمله خودم) تیکت زدیم که این کار رو صورت ندین اگر لازمه قیمتها رو افزایش بدین
    5- سرعت لود سایتها بر روی هاستهای میهن نیک واقعا عالی بود و وجود کاربرانی همچون آستان قدس ، پروما و... که در سایت میهن نیک میشه دید گواهی بر این مدعاست در حالی که شاخص ترین مشتری ایران سرور که در سایتشون هست رایانه دات کام که مال خود مجموعه شون هستش.
    6- اگر ساعات پشتیبانی ایران سرور 8 الی 20 هست ، پشتیبانی میهن نیک 8 الی 22 می باشد.
    7- کلیه برنامه های میهن نیک به ابتکار خودشون طراحی شده در حالی که ایران سرور از وردپرس برای سایتش استفاده کرده و برای بخش پشتیبانی هم WHMCS که همگی مجانی هست و حتی ارور موجود در صفحه http://status.iranserver.com/ را هنوز بعد از گذشت 2-3 هفته برطرف نکردن (احتمالا راه حل رو نمی دونن بهتره که تیم وردپرش کمکشون کنه)فایل پیوست 2545 و جالی اینه که از وقتی سرورها مشکل داشته باشن یا نداشته باشن همیشه در این صفحه عبارت "در حال حاضر تمام سرورها در حال سرویس دهی میباشند." نمایش داده میشه.
    8- برخی از دوستان حواسشون نیست که میگن "چرا برخی از کاربرانی که ... از خدمات ایران سرور استفاده هم نکردن" .لازمه یادآوری کنم هاستینگ میهن نیک از مورخه 30/2/90 به ایران سرور واگذار شده در نتیجه کاربران میهن نیک حدود 10 روزی هست از خدمات ایران سرور درحال استفاده هستند.
    9- لازمه یادآوری مجددا کنم که تعداد کاربران ملاک بهتر بودن نیست اگر این ملاک بهتر بودن هستش شرکتهایی خصوصی که در حال حاضر در ایران خدمات سیم کارت می دن بهترین در ایران هستن !! در حالی که همگی قبول دارن در اکثریت نقاط ایران همراه اول بهترین بوده
    10- تازه فهمیدم کسی حق انتقاد داره که تعداد پستهاش بیشتر باشه پس ما رفتیم تو پست زدن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    7 پست

خیلی جالبه که با 10 روز استفاده از خدمات ایران سرور این همه تجربه به دست آوردین !
    من نمیدونم خدمات میهن نیک چطوری بوده اما تو این مدت که از ایران سرور خدمات میگیرم هیچ مشکلی با پشتیبانیش نداشتم ، پیشنهادمم به دوستانی که از میهن نیک به ایران سرور منتقل شدن اینه که کمی صبور باشن ، انتقال این تعداد کاربر از یک سیستم به سیستم دیگه فکر نکنم کار آسونی باشه .

راستی این صفحه http://status.iranserver.com/ هیچ ربطی به وردپرس نداره ها :دی اگه پلاگینی چیزی جدیدا وردپرس واسه این کار داده بگین ما هم بدونیم :دی
    یه چیز دیگه :
    whmcs هم رایگان نیست :دی البته اگه وجدان داشته باشی و نال شده استفاده نکنی .

13. تعداد تشکر ها از B E H N A M به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

ای بابا گفتم چقدر با وجدان زیاد شده مثلا یکی از سایتهای طراحی شده توسط گرین وب (بخش طراحی سایت ایران سرور) به آدرس مجله اینترنتی زن روز که تابلو از وردپرس استفاده شده ، کپی رایت وردپرس نیست و حذف شده!!!!!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    232
    تشکر شده در
    150 پست

باسلام مجدد
    1- نمی دونم چرا دوستان در ایران سرور بر روی اطلاعات webhosting.info اکتفا می کنند؟؟!! جهت یادآوری : ایران سرور در یک دوره شرکت ملت هاست رو خریداری کرد تا در همین سایت مورد اشاره جا باز کند و این جزئی از سیاست های شرکت ایران سرور هست که با خرید شرکت های دیگه بتونه جایگاه خودش رو در webhosting.info حفظ کنه در حالی که میهن نیک تا به حال (از سال 1381 که با اون آشنا شدم) چنین رویه ای رو در پیش نگرفته و به قول دوستمون domainer "اولین و تک بوده " است.
    2-من هم یوزر میهن نیک بودم و در حال حاضر به دلیل انتقال هاستینگ میهن نیک به ایران سرور ، یوزر اون هستم؛اولا در مدتی که با میهن نیک کار می کردم و البته می کنم پشتیبانی اونها هم به صورت تیکت و هم تلفنی و هم چت آنلاین همیشه جوابگو بودن و جوابی با مضمون "تیکت شما دریافت شد در حال بررسی مشکل هستیم" که یکی از دوستان گفتن تا به حال در میهن نیک به من داده نشده بود ولی در این مدتی که با ایران سرور کار می کنم چند باری این عنوان رو دریافت کردم و بعد از گذشت 20 الی 30 دقیقه تیکت بعدی که مسئله رو بررسی کرده بودن ارسال می شد.
    3- در خصوص مشکل پیش آمده در میهن نیک قبلا مسئولان میهن نیک در سایتها جواب دادن به عنوان نمونه :سرور Mihannic پريد و تمام سايتهاي رويه آن ؟ بالاخره سايتها بايد چيكار كنن ؟ - MajidOnline Forums
    و دقیقا حرفشون درسته که در توافقنامه بک آپ گیری بر عهده کاربران قرار داده شده ولی اکثرا نخونده تائید می کنن و بعد از ایجاد مشکل شرکت مربوطه رو مقصر می دونن مثل مشکل ایران هاست 2-3 ماه پیش برای سرور های ویندوزیش پیش اومد
    4- قیمتهای میهن نیک مورد موافقت کاربران بود حتی هنگامی که بحث واگذاری هاستینگ در سایت مطرح شد اکثر کاربران (ازجمله خودم) تیکت زدیم که این کار رو صورت ندین اگر لازمه قیمتها رو افزایش بدین
    5- سرعت لود سایتها بر روی هاستهای میهن نیک واقعا عالی بود و وجود کاربرانی همچون آستان قدس ، پروما و... که در سایت میهن نیک میشه دید گواهی بر این مدعاست در حالی که شاخص ترین مشتری ایران سرور که در سایتشون هست رایانه دات کام که مال خود مجموعه شون هستش.
    6- اگر ساعات پشتیبانی ایران سرور 8 الی 20 هست ، پشتیبانی میهن نیک 8 الی 22 می باشد.
    7- کلیه برنامه های میهن نیک به ابتکار خودشون طراحی شده در حالی که ایران سرور از وردپرس برای سایتش استفاده کرده و برای بخش پشتیبانی هم WHMCS که همگی مجانی هست و حتی ارور موجود در صفحه http://status.iranserver.com/ را هنوز بعد از گذشت 2-3 هفته برطرف نکردن (احتمالا راه حل رو نمی دونن بهتره که تیم وردپرش کمکشون کنه)فایل پیوست 2545 و جالی اینه که از وقتی سرورها مشکل داشته باشن یا نداشته باشن همیشه در این صفحه عبارت "در حال حاضر تمام سرورها در حال سرویس دهی میباشند." نمایش داده میشه.
    8- برخی از دوستان حواسشون نیست که میگن "چرا برخی از کاربرانی که ... از خدمات ایران سرور استفاده هم نکردن" .لازمه یادآوری کنم هاستینگ میهن نیک از مورخه 30/2/90 به ایران سرور واگذار شده در نتیجه کاربران میهن نیک حدود 10 روزی هست از خدمات ایران سرور درحال استفاده هستند.
    9- لازمه یادآوری مجددا کنم که تعداد کاربران ملاک بهتر بودن نیست اگر این ملاک بهتر بودن هستش شرکتهایی خصوصی که در حال حاضر در ایران خدمات سیم کارت می دن بهترین در ایران هستن !! در حالی که همگی قبول دارن در اکثریت نقاط ایران همراه اول بهترین بوده
    10- تازه فهمیدم کسی حق انتقاد داره که تعداد پستهاش بیشتر باشه پس ما رفتیم تو پست زدن
    1- چه مشکلی داره؟ the planet هم softlayer رو خرید .... به روال مرسومه! میهن نیک اولین هم نبوده زمانی که enovin یا aryanic بودن میهن نیک کجا بود که ما خبر نداشتیم؟ همین ایران سرور سابقه 10 ساله داره در حالی که میهن نیک سال 83 یا 84 شروع کرد!

2- تجربه بنده در استفاده از خدمات هر دوی این شرکت ها حداقل دو سال بوده و هیچوقت به خودم اجازه ندادم با تجربه 10 روزه نظر بدم... از طرفی شما اصلا دقت نداری که کلا انتقال پروسه زمانبری هست و طول میکشه کمی تا شرایط استیبل بشه!

3- بهش میگن توجیه... این قانون تو اکثر هاستینگ های خارجی هم هست اما بازهم بکاپ روزانه گرفته میشه برای حفظ اعتبار... مثل این می مونه که یه جا زلزله بیاد بعد دولت بگه من نسبت به افرادی که بیمه حوادث نبودن مسئولیتی ندارم و چشمشون کور خونه مقاوم می ساختین که اینجوری نشه!!! حرفا می زنید شما هاا!!

4- که اینطور!

5- شما احتمالا خصومتی با این مجموعه داری یا پسرخاله میهن نیکی! اگه بینایی در حد 10 درصد هم داشتید لیست مشتریان ایران سرور رو میدید!
    برخی از مشتریان | ایران سرور، ارائه دهنده خدمات هاست و ثبت دامنه

کد:
    - بزرگترین فروشگاه سخت افزار ایران » رایانه دات کام

2- سازمان نظام صنفی رایانه ای استان خراسان

3- سازمان نظام صنفی رایانه ای گیلان

4- شرکت سپاد خراسان

5- شرکت توزیع نیروی برق مشهد

6- مجتمع تجاری الماس شرق

7- دانشگاه پیام نور مشهد

8- سازمان آموزش و پرورش استان مازندران

9- سازمان مناطق آزاد اروند

10- اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی

11- بیناد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی

12- جهاد دانشگاهی مشهد

13- اتحادیه کامپیوتر مشهد

14- اتحادیه تعاون روستایی استان خراسان

15- مجتمع نیروگاههای فراگامان

16- بانک مسکن آذربایجان شرقی

17- پتروشیمی شهید هاشمی نژاد
    6- انشالله همونطوره می فرمائید!

7- من موندم قضیه ابتکار در طراحی و این مباحث متفرقه چه ارتباطی می تونه با هاستینگ داشته باشه؟!! یعنی اگه کسی که سایتش با وردپرس یا هر سیستم دیگه ای باشه یعنی سرویس هاش خوب نیست!!! من موندم این شرکت با این همه اعتبار و به قول شما ابتکار چرا در نهایت مجبور به واگذاری شد... وقتی مجموعه ای واگذار میشه معنیش کاملا مشخصه البته با منطقی که در شما دیده میشه شاید هم مشخص نباشه!

8- 10 روز برای قضاوت اصلا کافی نیست!

9- عجب! شما دارید کم کم انقلابی در ملاک های پیشرفت و توسعه اقتصادی ایجاد می کنید... ممنون میشم تعریف جدید بهتر بودن و بگید تا ما هم از این گمراهی نجات پیدا کنیم!

10- منتقد یه سری شرایط اولیه و کاملا روشن داره که متاسفانه هیچکدومش در شما نمایان نیست دوست عزیز

در نهایت احساس می کنم من باید صحبتی با مهندس انجیدنی داشته باشم برای افزایش حقوق شما... تو این دوره زمونه کارمند به این وفاداری واقعا نایابه

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

ای بابا گفتم چقدر با وجدان زیاد شده مثلا یکی از سایتهای طراحی شده توسط گرین وب (بخش طراحی سایت ایران سرور) به آدرس مجله اینترنتی زن روز که تابلو از وردپرس استفاده شده ، کپی رایت وردپرس نیست و حذف شده!!!!!

=d> شما خیلی باهوش هستید
    پیشنهاد می کنم از بحث اصلی خارج نشید!
    طراحی سایت ربطی به ایران سرور و کلا به هاستینگ و کیفیت ها نداره... ریلکس باشید و منطقی بحث کنید
    ویرایش توسط VPS : June 6th, 2011 در ساعت 13:16

16. تعداد تشکر ها ازVPS به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)