نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: توقف فروش هاستنیگ میهن نیک ( توسعه سامان ) !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن secure_host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

پیش فرض پاسخ : توقف فروش هاستنیگ میهن نیک ( توسعه سامان ) !

نقل قول نوشته اصلی توسط abasi نمایش پست ها
    این ایران سرور که نه از نظر فنی در حد میهن نیک هست نه از نظر علمی .
    اطلاعاتشون خیلی پایین هستش و جوابگویی خوبی ندارن.
    از میهن نیک بعید بود خدمات هاستش رو به این شرکت پایین واگذار کنه.
    کی بشه دوباره یه شرکت در حد و اندازه های میهن نیک به وجود بیاد خدا می دونه؟
    والا بنده هم سرور های ایران سرور را از لحاظ امنیتی بررسی کردم و هم سرور های میهن نیک رو.
    ولی طی بررسی های که داشتم نظری مخالف نظر شما دارم.سرو های امن تر و پایدار تری را در ایران سرور دیدم.که این نشان دهنده دانش علمی و عملی تیم فنی ایران سرور است .

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------

در مورد ایران سرور و میهن نیک در webhosting.info نیز بررسی کردم و ایران سرور ۲پله بالاتر از میهن نیک قرار دارد ! به امید روزی که افرادی با تجربه و سابقه کاری بیشتر از یک پست، در این انجمن در مورد شرکت های بزرگ اظهار نظر کنند!!!
    ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
    My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First

The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir

جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host

2. تعداد تشکر ها از secure_host به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
    والا بنده هم سرور های ایران سرور را از لحاظ امنیتی بررسی کردم و هم سرور های میهن نیک رو.
    ولی طی بررسی های که داشتم نظری مخالف نظر شما دارم.سرو های امن تر و پایدار تری را در ایران سرور دیدم.که این نشان دهنده دانش علمی و عملی تیم فنی ایران سرور است .
    به نظر کسی می تونه در این خصوص حرفی بزنه که هم مشتری میهن نیک بوده باشه و هم مشتری ایران سرور (بالاجبار) نه فقط مشتری ایران سرور؛ البته قصد توهین به کسی رو ندارم فقط رک گفتم امیدوارم کسی ناراحت نشه.
    کاربرانی میهن نیک که خدمات و پشتیبانی اونها رو تجربه کردن به نظرم با خدمات و پشتیبانی ایران سرور مشکل داشته باشن

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

[/COLOR]در مورد ایران سرور و میهن نیک در webhosting.info نیز بررسی کردم و ایران سرور ۲پله بالاتر از میهن نیک قرار دارد ! به امید روزی که افرادی با تجربه و سابقه کاری بیشتر از یک پست، در این انجمن در مورد شرکت های بزرگ اظهار نظر کنند!!![/QUOTE]

1- در سایت webhosting.info از نظر تعداد مشتری طبقه بندی شده که اولا این ملاکی برای بهتر یا بدتر بودن نبوده و ثانبا از زمانی که میهن نیک ارائه هاست رو متوقف کرد پایین تر از ایران سرور قرار گرفت اگر شما دوست عزیز در سال 89 چک می کردید مکان این دو شرکت برعکس بود.
    2-دوست عزیز انتقاد از عملکرد یک مجموعه راهی برای برطرف کردن عیوب و آینده ای بهتر هست ؛ ما بایستی تحمل خودمون را در برابر انتقادات بالا ببریم و در کل از قدیم گفتن حرف حق تلخ است.
    به امید افزایش تحملات و طرفداری نکردن کورکورانه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abasi نمایش پست ها
    1- در سایت webhosting.info از نظر تعداد مشتری طبقه بندی شده که اولا این ملاکی برای بهتر یا بدتر بودن نبوده و ثانبا از زمانی که میهن نیک ارائه هاست رو متوقف کرد پایین تر از ایران سرور قرار گرفت اگر شما دوست عزیز در سال 89 چک می کردید مکان این دو شرکت برعکس بود.
    تا جایی که یادمان هست در سالهای اخیر ایران سرور بالاتر بوده که بنظرم درصدی از اعتبارشون را از دامینهای جناب هاشمی کسب کردند.
    میهن نیک ولی همه محصولاتشون در ایران اولین و تک بوده از وبسرویس سایت بگیر تا سیستم payware حتی سیستم کاریابیشون...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)