نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: توقف فروش هاستنیگ میهن نیک ( توسعه سامان ) !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    232
    تشکر شده در
    150 پست

پیش فرض پاسخ : توقف فروش هاستنیگ میهن نیک ( توسعه سامان ) !

بنده از سال 84 تا 88 مشتری میهن نیک بودم (با مجموع خرید 1.200.000 تومان)و از سال 88 تا این لحظه مشتری ایران سرور که مستنداتش هم موجوده پیوست کردم...

میهن نیک:
    سرویس های خوب - پشتیبانی خوب که اگه اینطور نبود باهاشون کار نمی کردم
    اما کیفیت سرویس هاشون در بخش ثبت دامنه به مراتب بهتر از سرویس های هاستینگشون بود

ایران سرور:
    سرویس های بسیار خوب (بسیار خوب بدلیل تنوع در سرویس ها - هزینه های مناسب تر نسبت به خدمات) - پشتیبانی بسیار خوب (بسیار خوب نه بدلیل سرعت پاسخگویی بلکه بدلیل کیفیت پاسخ ها! به هر حال جوابی با مضمون "تیکت شما دریافت شد در حال بررسی مشکل هستیم" حتی اگه یک دقیقه بعد از ارسال تیکت دریافت بشه به معنی پشتیبانی خوب نیست!) و مسئولیت پذیری بالا!

مقایسه هر دو سرویس دهنده:
    - ایران سرور نسبت به میهن نیک رابطه خوب و متقابلی با مشتری داره و سعی می کنه همیشه درکنارش باشه (با ارسال خبرنامه - ارائه تخفیف های ویژه - ارائه خدمات افزوده و گاها رایگان - نصب و پیکربندی رایگان سیستم های مورد نیاز- تماس های تلفنی و پرسیدن نظر مشتری در مورد تغییرات و کیفیت سرویس ها و .... )

- ایران سرور نسبت به میهن نیک سرویس های بسیار متنوعی داره - من در این 4 سال هیچ سرویس جدید از میهن نیک ندیدم در حالی که طی این دو سال بیش از 10 سرویس جدید در ایران سرور دیدم (شاپ هاستینگ - هاست دانلود - هاست وردپرس - هاست دات نت نیوک - سرور نیمه اختصاصی در ایران - خدمات پرداخت پی پال - خدمات پشتیبانی از سرور - هاست رایگان - سرور اختصاصی در ایران امریکا کانادا و آلمان! - سرویس های متنوع سرور مجازی و ....)

- ایران سرور نسبت به میهن نیک در اکثر سرویس ها قیمت متعادل تری داره (مقایسه کنید!)

- ایران سرور نسبت به میهن نیک سرویس های پایداری داره (حدود سه سال پیش میهن نیک با سوختن هاردش 50% اطلاعات کاربران و به باد داد و بکاپ اون 50% باقیمانده رو هم 1 ماه بعد ریستور کرد! اما ایران سرور پارسال هاردش سوخت و در کمتر از 48 ساعت جدیدترین بکاپ مشتری رو ریستور کرد)

- ایران سرور در خدماتش صداقت داره و شفاف عمل می کنه... به عنوان مثال وقتی یه سرور می خوان عوض کنن گزارشات لحظه به لحظه در پنل مشتری ارائه می کنن!

- ایران سرور به نظر من علاوه بر پشتیبانی آنلاین پشتیبانی تلفنی خیلی خوبی هم داره
    فکر می کنم از 8 صبح تا 8 شب و حتی روزهای تعطیل و هم پشتیبانی فنی دارن

واقعا ایران سرور از هر لحاظ چند لول بالاتر از مهین نیکه و حرفه ای بودن در تمام ابعاد ایران سرور ملموسه!

با این حال من هنوز متوجه نشدم که چرا برخی از کاربرانی که دیروز عضو شدن و حتی یک پست مفید و غیر مفید هم نداشتن و از خدمات ایران سرور استفاده هم نکردن به همین راحتی و اینقدر حق بجانب نظر میدن!!!

اینم مستنداتی که گفتم:
    Untitled-1.jpgUntitled-2.jpg

2. تعداد تشکر ها ازVPS به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)