نوشته اصلی توسط m3hdi اون کلمه رو دستگاه بهتون نشون میده "appli" که باید بعد از نمایش اون کلمه کلید 1 رو فشار بدید ... بابا دمت گرم ... :دی
نوشته اصلی توسط tukanet بابا دمت گرم ... :دی از شما که عضو دائم انجمن هستید ما انتظار اسپم نداریم ... دوستمون یک سوالی پرسیدند فکر میکنم جوابشون رو دادم ، اشتباهی رخ داده ؟
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
نوشته اصلی توسط m3hdi از شما که عضو دائم انجمن هستید ما انتظار اسپم نداریم ... دوستمون یک سوالی پرسیدند فکر میکنم جوابشون رو دادم ، اشتباهی رخ داده ؟ بابا دمت گرم.... :ی داداش یک بانک که apply رو appli بنویسه ... تکلیفش روشنه ! شما مثل اینکه تو باغ نیستید
delta
نوشته اصلی توسط ArtexGroup بابا دمت گرم.... :ی داداش یک بانک که apply رو appli بنویسه ... تکلیفش روشنه ! شما مثل اینکه تو باغ نیستید شما بهتره این دستگاه رو از نزدیک ببینید پشت دستگاه رو ببینید ، made in china من مسئول اینم که چرا apply رو appli نوشتند ؟ موفق باشید
نوشته اصلی توسط m3hdi از شما که عضو دائم انجمن هستید ما انتظار اسپم نداریم ... دوستمون یک سوالی پرسیدند فکر میکنم جوابشون رو دادم ، اشتباهی رخ داده ؟ خودشُ ناراحت نکن ... انجمن متفرقه ـس ... پست ها شمارش نمیشه ولی از اینها گذشته ایشون درست میگن ، تصوری رو ببنید ...
ویرایش توسط TukaNet : May 31st, 2011 در ساعت 13:00
amirlord, delta, sibs
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن