نوشته اصلی توسط mr_iranboy89 این ماژولها لایسنس داره و با قیمت پایین تر از فراسو نمیشه پیدا کرد چرا میشه پیدا کرد... ---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ---------- نوشته اصلی توسط MOHAMMAD MOHSEN WHMCS سیستم انعطاف پذیری هست و خودتون می تونید براش هر ماژولی که خواستید بنویسید و یک ریال هم هزینه نکنید برای اطلاعات بیشتر لینک زیر رو مشاهده کنید. Developer Resources - WHMCS Documentation بسم الله شروع کنید ...
ایرانیـــــان ســــرور | Iranian Serverدارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)عضو انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی
amirlord
نوشته اصلی توسط IranianServer چرا میشه پیدا کرد... ---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ---------- بسم الله شروع کنید ... من تمامی ماژول های مورد نیازم رو با استفاده از همون راهنما نوشتم و یک ریالم خرج نکردم تموم شده ماله من!
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD MOHSEN من تمامی ماژول های مورد نیازم رو با استفاده از همون راهنما نوشتم و یک ریالم خرج نکردم تموم شده ماله من! وقت زیاد هنر آدمو شکوفا می کنه دوستان جواب پست یکرو بدید سپاس
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD MOHSEN من تمامی ماژول های مورد نیازم رو با استفاده از همون راهنما نوشتم و یک ریالم خرج نکردم تموم شده ماله من! خب شما که نوشتی یه خیری هم به بقیه برسون رایگان پخشش کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن