سلام
شما باید در قسمت تنظیمات اصلی
قسمت Invoices تیک گزینه زیر رو بزنید
Tick to allow clients to choose the gateway they pay with
Tick to enable the multiple invoice payment options on the client area homepage
سلام چک کردم این تیک ها زده شده
ممنون میشم باز راهنمایی کنید
در قسمت Ordering
تیک زیر رو بزنید
Tick this box to not send an invoice due notice when new orders are placed
سلام
بنده هم این تجربه رو داشتم. باید بگم که دلیل اصلی این اتفاق ایراد جزئی در کد فارسی ساز قالب ایمیل هست.
برای تصحیح باید به قسمت ویرایش قالب رفته و از قسمت فاکتور پیام، Invoice Created رو انتخاب کرده و و کد مقابل تاریخ پایان رو به {$invoice_date_due} تغییر بدین. علامت # در قسمت کد اضافی هستش اگه پاک کنی درست میشه
ویرایش توسط hossein7441 : April 3rd, 2013 در ساعت 11:17
ویرایش توسط hossein7441 : April 3rd, 2013 در ساعت 11:17
دوست عزیز
در قسمت Ordering
تیک زیر رو بزنید
Tick this box to not send an invoice due notice when new orders are placed
یکبار دیگه جک کنید منم در این قسمت مشکل داشتم بهتون پیشنهاد می کنم نسخه whms تون رو عوض کنید به احتمال زیاد درست شه
سلام با زدن اون تیک مشکل حل شد بعد از پرداخت ایمیل ارسال میشه و فاکتور هم ایجاد میشه
با تشکر از همه دوستان
با سلام
من هم همین مشکل را داشتم و این تیک را که زدم برطرف شد
حالا از دوستان 2 تا سوال دارم
1 - تا قبل از فعال کردن این گزینه هر سفارشی که ثبت می شد , در قسمت مدیریت سفارشات
در قسمت Payment Status آن می نوشت بدون صورت حساب سر رسید شده ولی با این گزینه که تست کردم دیدم دیگه این نوشته نیامد و متنی با عنوان Incomplete ظاهر شد
آیا در نوع سیکل پرداخت ماهیانه تفاوت داره , فعال بوده یا نبودن این گزینه ؟؟
2 - در قسمت Ordering یک گزینه این چنینی هست :
Monthly Pricing Breakdown = Tick this box to enable monthly pricing breakdown for recurring terms on the order form
این گزینه باید تیک خورده باشه یا نه ؟؟
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)