واسه این کار قرار هست چقدر هزینه کنید؟
واسه این کار قرار هست چقدر هزینه کنید؟
داداش حالا که اینقدر هزینه میکنی قکر میکنم لازم باشه از شرکت های بیمه هم استفاده کنی!
بهتره که کلیه امکانات دیتا سنتر رو بیمه کنی که خدایی نکرده اگه مشکلی پیش اومد ضرر نکنی
همین چیزایی که گفتی کافیه تا پولت دود شه
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
مثل این که واسه شروع به یک سرمایه چند میلیونی نیاز دارید![]()
به همین سادگی هم که میفرمائید ، نیست . شما هزینه برق + کولینگ + راک + پرسنل + هزینهه قرارداد با پرووایدرهای ارائه دهنده پهنای باند در حالت استندبای + سیستم برق اضطراری رو در نظر نگرفتید . بهتره که با این بودجه یه راک از یه دیتاسنتر معتبر بگیرید و سرورهاتون رو اونجا کولو کنید . فکر کنم بیشتر سود دهی داشته باشه .
هزینه برق در امارات = در حد لالیگا پایین هست. سیستم تهویه هوا رو خودمون طراحی میکنیم : مشکلی نیست ! برای شروع کار رک نمی بندیم! پرسنل مشکلی نیست! داریم!- پهنای باند بحثش جداست : مشکلی نیست! به هیچ وجه همچین کاری نخواهیم کرد! از تحریم های علیه ایران همگی به سر اومدن! جوری شده که بخوایم یه سرور مجازی هم بگیریم ، باید با واسطه بگیریم! برای اوایل کار اصلا در فکر سود نیستم!به تنها کشوری که دسترسی داریم امارات هست و توی امارات دیتاسنتر معتبری نیست که بخوایم بدیم سرور هامون رو کولو کنن! و ...
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
نه حتما میخوای با 500 هزار تومن دیتاسنتر بزنیم؟ خوب معلومه هزینه میلیونی میشه!![]()
حالا کی راه اندازی میشه؟
به نظر من این چیزی که میخواید راه اندازی کنید در حد ISP یا ISDP باشه نه دیتاسنتر :D
فکر نمی کنم با 10 تا پی سی بتونید دیتاسنتر stable راه اندازی کنید !
چون دیتاسنتر خرجش از 10 20 میلیون رد هست ! رو میلیارد باید سرمایه گذاری کنید ! اگر میخواید دیتاسنتر خوبی داشته باشید که بتونید جهانی رقابت کنید !!!
شما برای شروع بهتر است اول isp شروع کنید و بعد به isdp ارتقا بدید و سپس دیتاسنتر اینا راه اندازی کنید !! فکر کنم اینجور بهتر جواب بده ! چون حداقل اشنا میشید.
در ضمن شما میدونید یک مهندس شبکه که مسلط بر لینوکس / ویندوز / سیسکو باشه چنده ؟
میدونید باید 24 ساعت حداقل یک ادمین شبکه در دیتاسنتر باشه !
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
داداش این دیتاسنتر نیست که میگی ! بخدا اسم دیتاسنتر خراب نکنید !!!!برای شروع کار رک نمی بندیم!
شما میدونید واسه شبکتون چند تا روتر میخواید !؟ چند تا switch میخواید !؟ قیمت روتر الان دارید !؟ الان واسه یک ISP در پیتی حداقل یک روتر 8 میلیونی میزارن دوست من !
امنیت دیتاسنتر واستون مهمه !؟ میدونید Firewall الان قیمت چند است ؟! از قوانین شبکه و دیتاسنتر اطلاع دارید !؟ جلوگیری از حملات .. تضمین اپتایم و هزار یک سوال دیگر
امیدوارم موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)