درود
کیفیت سرور های ایشون از درجه 1 هم بهتره
بنده ماهیانه 510 هزار تومان از ایشون سرویس دارم
پشتیبانی عالی و سریع
کیفیت 200%
درود
کیفیت سرور های ایشون از درجه 1 هم بهتره
بنده ماهیانه 510 هزار تومان از ایشون سرویس دارم
پشتیبانی عالی و سریع
کیفیت 200%
اولاش رو سرورهای خالی مال همه عالی هست! مشتری زیاد شد بعد باید نطر داد معمولا.. منظورم با ایشون نیست کلی برای همه عرض کردم!
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
پهنای باند رو شما هر یک ترابایت چند میخری مگه عزیز؟ سینگل هاپ مگر پهنای باندش گرون نیست؟Offer 3 - MikroTik
Ram:512MB
HDD:4GB
Bandwidth: 3000GB
ماه اول: 18900 تومان
هزینه تمدید: 27000 تومان
ORDER
اصلا سرور خالی یا پر تفاوتی نداره در هاستینگ ما
پورت و منابع سرور ها شبانه روزی مانیتور میشند که هیچوقت با کمبود هیچ یک از منابع روبرو نشیم
سرور های میکروتیک روی سرور های کاملا مجزا ساخته میشوند زیرا بطور مثال اگر یک سرور ویندوز که در مجاورت میکروتیک ها باشد قصد دانلود چیزی را داشته باشد مشکلی در شبکه ایجاد میکند
سعی شده پردازنده سرور ها بیشتر از 50% توان اصلی استفاده نشود و همیشه یک گیگابایت از رم در سرور ها خالی میگذاریم تا لود سرور پایین نگه داشته شود
ما نماینده(Reseller) دیتاسنتر هستیم و اگر از آی پی ها Lookup بگیرید نام hamihost.com در Resolve Host درج شده!
ما روی سرور ها 30ترابایت Outbound و بی نهایت Inbound داریم! (مگر نهایتا روی یک سرور چند VPS قرار هست بفروش برسه پس قطعا مقدار زیادی پهنای باند Avail روی سرور ها زمانی که پر هستند نیز خواهیم داشت)
در ضمن MiRr0r عزیز فکر میکنم بیشتر از 5 ماه هست که مشتری ما و مهمتر از آن دوست عزیز ماست !
ما پیشرفتمان را در رضایت کاربرانمان میبینیم و همواره تلاش میکنیم سطح رضایت کاربران را بالا نگه داریم
سوالی داشتید در خدمتم
ویرایش توسط info_dlsong : May 20th, 2011 در ساعت 00:55
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)