الله اکبر
توی گوگل سرچ کن مطالب زیر رو به یه نتیجه میرسی:
دانلود اسکریپت یاسی بلاگ
دانلود اسکریپت کردی بلاگ
دانلود اسکریپت تک بلاگ
دانلود وردپرس مولتی یوزر
دانلود اسکریپت وبلاگدهی پارس 20
الله اکبر
توی گوگل سرچ کن مطالب زیر رو به یه نتیجه میرسی:
دانلود اسکریپت یاسی بلاگ
دانلود اسکریپت کردی بلاگ
دانلود اسکریپت تک بلاگ
دانلود وردپرس مولتی یوزر
دانلود اسکریپت وبلاگدهی پارس 20
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با تشکر از پاسخ شما اما من قبلا هم گفتم و بازم میکم که من چیزی بلد نیستم و نمی دونم کدوم درسته و کدوم کار نمیکنه
تا دلتون بخاد هم سرچ کردم. پس لطفا در جواب دهی دقت کنید . ممنون
ارادتمنده شما فاطیما گورانی
آگهی رایگان، تبلیغ رایگان، تبلیغات رایگان، درج آگهی و تبلیغات رایگان در نیازمندیهای رایگان ایران، بهترین مکان برای ثبت رایگان آگهی و تبل
در صورت تمایل وردورس مولتی سایت با هزینه نصب می کنم براتون و بعدش کافیه یه قالب تر و تمیز بدید براتون طراحی کنند.
مرسی از جوابتون
اما من گفته بودم هزینه ای ندارم! پس چرا بحث هزینه رو میکشید ! ؟اگه واقعا وستون نمی صرفه خوب پس نیاز نبود جواب بدین چون من هم به ضرر کسی راضی نیستم
من سیستم وبلاگدهی می خوام مثال هم زدم ایا کسی داره ؟ و می تونه وسیه ما انجام بده. در قبالش 1 بنر برای همیشه در صفحه اصلی پیشه ما داره !
ارادتمنده شما فاطیما گوذانی
آگهی رایگان، تبلیغ رایگان، تبلیغات رایگان، درج آگهی و تبلیغات رایگان در نیازمندیهای رایگان ایران، بهترین مکان برای ثبت رایگان آگهی و تبل
w w w . i r a n . m n
من سیستم گیرم امده که هیچ مشکلی نداره 40 تومانه ، و حالا شما میگین نیست ؟ من نگفتم کسی نظر بده که برم پولی بخرم، من گفتم کسی داره کمک کنه همین، حالا شما میگین 3 میلیون !!!!!!!!!!! تازه میگین کم کمش هست. ممنونم از نظرتون اما لطفا کسی که داره و رایگان نصب می کنه بگه، گه هم نیست فدا سرتون، ممنون
w w w . i r a n . m n
بهترین انتخاب وردپرس مولتی یوزر هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)