با یاهو آی دی مقابل ( آقای حمید لطف اللهی ) تماس بگیرید ~> dehlya2009
با یاهو آی دی مقابل ( آقای حمید لطف اللهی ) تماس بگیرید ~> dehlya2009
بله بنده هم نگفتم که ایشون خدای نکرده آدم بی اعتباری هستند ، ولی قبول کنید دلار امروز 1260 و هزینه وریفای 30 هزارتومنی کم نیست
در هر صورت انشاله که شما و ایشون موفق باشید ، کار خیلی ها از جمله خودم را راه انداختند .
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
کارت فیزیکی پی پال دیگه چه صیغه ای هست ؟!!!!
دلار دولتی کجا گیر می یاد که شما بدی به ما آخه ؟؟ شفاف سازی کنید لطفا
با تشکر
به این صورت هست که شما پرداخت هاتون رو با کارت فیزیکی پی پال خودتون انجام میدید . چون ما کارت های فیزیک رو در دوبی خریداری میکنیم ، کاملا قانونی و همونجا براتون ویرفای(تاییدیه) میکنیم. یعنی شما با پرداخت 100 تومن دارای کارت پی پال خواهید شد و شما میتونید با نرخ روز دلار به ما بگید تا کارتتون رو شارژ کنیم : مثلا امروز دلار ۱۰,۵۷۳ هست !![]()
بهتون آی پی دوبی میدیم خودمون!
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
البته طی مشکلاتی که برای گروه پیش اومده پرداخت شما خیلی طول می کشه ، من میتونم از یکی از رفقا براتون ارزون گیر بیارم . اگر میخوایم از خودمون بگیرید خیلی باید صبر کنید و ما قصد داریم دلار پی پال رو بیاریم زیر 1120 ت - موفق باشید . لطفا دوستان قیمت های منصفانه بدن . چون دلار 1000ت هست تقریبا!
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
عزیز من کارت فیزیک مثل همون کارت بانک خودمون هست ولی پی پال!- دلار هم با همین قیمت می تونید از ایران بخرید برید دوبی مراکز پی پال شارژ کنید!
یا این که همونجا بخرید بهتره!
![]()
هر دلار 1220 تومن 09159526741
دلار بانکی 1180 هست نمیدنم چه حوزی بعضی ها 1160 یا.. میدند
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
[QUOTE=سلام عیلکم و رحمت الله;241655]1260 گرون فروش ترین دلارفروش ایران دی:
البته پسر خوبیه
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
موافقم و تایید می شود .
و همچنین بد اخلاق ترین :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)