بله
دیدم تاپیک بازه نظرم رو گفتم
مرسي دوست من
از همه معزرت ميخوام دور از جون مديران خوب و هاستينگهاي خوب دور از جون دور از جون
هر خري رسيده ديگه 1 گيگ هاست گرفته و شده مدير هاستينگ تهش همينه خب كه سايت من با 14000 تا پست نابود شد
ایشون توی بخش قوانین كه در سایتشون هست، چه مواردی رو ذكر كردن؟
پشتیبان رو گذاشتن به عهدهی كاربر و رد مسئولیت كردن؟ یا خیر؟!
اینکه ایشون گفتن سرور ما فوق العاده است و امنیت در حد تیم ملی و ما بکاپ میگیریم همشون تبلیغاته . البته کسانی هستن که میگیرن ولی استثنا قائده رو پاک نمیکنه ...
خب اشکال اصلی از ایشون بوده چون با این حرفا میشه گفتا رو گول زدن و اگر صادقانه میگفتن بکاپ نداریم شما ممکن بود با شرکت دیگه ای کار کنید .ولی مشکل از طرف شمام هست که توی این سه ماه یکبار نپرسیدی ازشون که آقا تا الان بکاپی چیزی از من گرفتی یا نه ....
به هرحال من بیشتر هاستینگ رو مقصر میدونم . چون یکبارم بکاپ نگرفته .
این مورد برای من هم یکبار پیش امده. با این تفاوت که بعداز 10 روز درخواست بک اپ کردم ؛ صرفاً فقط برای امتحان میزبان بود که البته با جواب منفی روبرو شدم
منتها جوابی مودبانه
بنده هم مودبانه کنارش گذاشتم چون .. ماهیانه بود
به هر حال کم نیستند جوجه هائی که مایلند خود را درشت جلوه دهند؛ به خیال انکه با خرید یک vps یا سرور اختصاصی دیگر همه چیز حل شدست غافل از انکه این قافله رهی بس دراز دارد
شما همانقدر که نام و یا سایتشان را اینجا تابلو نکردید کلی به او لطف کردی
الان اگه برید سایتشون می بینید که نوشته های سردریش هفت مورد شده و دیگه نسخه پشتیبان نمی گیرند!از اون ماجرا كلي داغ بودم كه يه هاستينگ بهم معرفي كردن كه وارد سايتش كه شديم سر درش نوشته بود :
۱٫ هدف ما از کاهش قیمت افزایش قدرت خرید مشتری و در واقع همان قیمت کمتر و فروش بیشتر.
۲٫ تهیه نسخه پشتیبان به صورت هفتگی و روزانه .
۳٫ امکان پرداخت انلاین و تحویل آنی سرویس ها.ک
۴٫ گارانتی برگشت وجه تا مدت ۵ روز.
۶٫ ثبت دامنه به نام شما و مالکیت ۱۰۰% همراه با کنترل پنل اختصاصی.
۷٫ امنیت بالای تمامی پلن های ارائه شده.
۸٫ پشتیبانی آنلاین و همیشه در دسترس
دوستان يه مورد ديگه هم ازش فهميدم كه دنبال صحتشم
اگر صحتش مشخص شد اسم و مشخصات كاملش و كلاه برداري ديگش رو توضيح ميدم.
قانونم نداريم اين گوساله هارو جمع كنن
تاپیک 2011 میارین بالا ؟ :|
لطفا به تاریخ تاپیک دقت فرمایید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)