نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: نیاز به اسپانسر برای 2 ماه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به اسپانسر برای 2 ماه

rayannet عزیز
    شما لطف کردید که میخواستید به من VPS بدید ولی این که میگید 24 ساعت هم صبر نکردم خیلی عجیبه !!
    من 3 برای این VPS که شما قرار بود بدید صبر کردم ولی نه جواب SMS میدادید و نه زیاد یاهو می آمدین !
    به هر حال از شما ممنون که قبول کردین این سرویسو بدید برای مدتی و حالا شاید هم مشکلی این وسط پیش اومده بود که باعث این تاخیر شد و نا خواسته بوده و مهم نیست

من این VPS را الان از همکارتون A-750 تهیه کردم که فعلا ظاهرا مشکل رم وجود داره که ایشون در حال برسی هستن تا مشکلو رفع کنن, تا اینجا که خیلی دارن زحمت میکشن و ازشون ممنونم و امیدوارم بتونن مشکل منو حل کنند

ممنون

2. تعداد تشکر ها ازFarhad-DDL به دلیل پست مفید

عضو انجمن rayannet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    275
    تشکر تشکر شده 
    235
    تشکر شده در
    183 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به اسپانسر برای 2 ماه

نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad-DDL نمایش پست ها
    rayannet عزیز
    شما لطف کردید که میخواستید به من VPS بدید ولی این که میگید 24 ساعت هم صبر نکردم خیلی عجیبه !!
    من 3 برای این VPS که شما قرار بود بدید صبر کردم ولی نه جواب SMS میدادید و نه زیاد یاهو می آمدین !
    به هر حال از شما ممنون که قبول کردین این سرویسو بدید برای مدتی و حالا شاید هم مشکلی این وسط پیش اومده بود که باعث این تاخیر شد و نا خواسته بوده و مهم نیست

من این VPS را الان از همکارتون A-750 تهیه کردم که فعلا ظاهرا مشکل رم وجود داره که ایشون در حال برسی هستن تا مشکلو رفع کنن, تا اینجا که خیلی دارن زحمت میکشن و ازشون ممنونم و امیدوارم بتونن مشکل منو حل کنند

ممنون
    دوست عزیز من بهتون هم چندین بار اشاره کردم که اگر هزینه لایسنس دایرکت ادمین رو ندید من نمیتونم دایرکت ادمین واسه شما بگیرم اما گفتم که kloxo همون لجظه بهت بدم.
    و شما ساعت 12 ظهر ثبت فیش کردی ما تا فردا صبح همان روز OK کردیم که شما ایمیل زدید از جای دیگه گرفتم و چند تیکه دیگه پرندید منم سرور شما را کامل فرمت کردم! چون نیازی نبود من بخوام وایسم چونه بزنم شما بیای از سرویس ما استفاده کنید
    شما قبلا هیچگونه خریدی از من نکردی و من اصلا شما را نمی شناسم چطور میتوانم اعتماد کنم ؟!
    " اگر تاپیک " به هیچکس اعتماد نکنید " بخونید ممنون میشوم . اما شاید همه اینحور نباشه اما افرادی هستند که واقعا درست کار میکنند و خوش حساب هستند اما در اینجور مواقع تر و خشک باید با هم بسوزد.
    اما حتی من همون شب هم بهت گفتم همون لحظه سرویس رو بهت تحویل میدم اما باید صبر کنید تا لایسنس دایرکت ادمین بیاد و نصب . کانفیگ کنیم .
    اگر شما به جای من بودی اعتماد میکردید که اول هزینه لایسنس بدید بعد مشتری بخواد واریز کنه؟!
    بهتون قبل از واریز چندین بار هم گفتم اما خودتون واریز رو با 3 روز تاخیر انجام دادید. این مشکل از ما بوده ؟ یا شما ؟
    امیدوارم کمی منطقی فکر کنید
    به هر حال موفق باشید

4. تعداد تشکر ها از rayannet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)