سلام آقا چه جوری میشه با شما ارتباط برقرار کرد
سلام آقا چه جوری میشه با شما ارتباط برقرار کرد
این آیدی یاهوشونه . اکثر اوقات آنلاین هستند . یعنی همیشه همیشه آنلاین هستند
faridparsaei
موفق باشید
آقا من یه خرید از paypal دارم می تونی برام انجام بدی 30 دلار هست خبرم کن
62100 تومان جهت خرید 54 دلار حدود 10 روز پیش واریز شد ولی تاکنون خبری از دلار نشده است.
سلام، شما بدون هماهنگی با ایشان پول را واریز کردید و ایشان در سفر هستند تا آخر هفته و به شما هم گفتند که چند بار خواستند پول شما رو برگردونند ولی سایت بانک ملی پیغام خطای سیستمی داده ولی الان شما منتظر بمانید که ایشان از سفر برگردند و در اولین روز کاری پول شما رو برگشت بزنن.
این پیغام رو بنده به نیابت ایشان در اینجا ثبت کردم که سو تفاهم برای دوستان نشه که چرا ایشان نیستند. انشاالله از آخر هفته ایشان جواب گو و در خدمت شما هستند.
ویرایش توسط exactserver : May 8th, 2011 در ساعت 17:18
سلام.
1- بدون هماهنگی نبوده است ایشان آنلاین بودند بنده واریز کردم ناگهان آفلاین شدند.
2- چندبار می خواستند برگشت بدهند پس چه شد؟
3- سایت بانک ملی فقط از ساعت 22 الی 23 قطع می باشد و در 5 روز گذشته بنده حدود 7-8 بار از این سامانه استفاده کردم که هیچ مشکلی نداشته است.
4- اگر ایشان در مسافرت باشند نمی توانند دلار واریز کنند؟
5- بنده 99% ترجیخ می دهم دلار به حسابم بیاید نه اینکه به حساب برگردانده شود.
6- ایشون در یاهو Available هستند ولی پاسخ نمی دهند.
موفق باشید.
من دیشب با ایشون صحبت میکردم ایشون ایران بود و گفت نمی تونه خطر کنه و پوی واریز کنه
پرداخت من رو هم رد کرد گفت تا زمانی ایران هست برای هیچکس پرداخت نمی کنن
من و چند تا از بچه های این سایت سر پی پال یه ماه پیش کلی ضرر کردیم و به پولمون نرسیدیم شما 60000 تومن اومدید اینقدر داد و هوار راه انداختید
لطفا خجالت بکشید.
60000 تومان مسئله بنده نیست.
بنده به مشتری قول داده بودم ظرف 12 ساعت لایسنس خریداری کرده و برایش کاری انجام دهم. ( شما روی شخصی حساب می کنید سپس خرید می کنید. )
درضمن بنده با ایشون دوست هستم؛ ولی مسئله بنده این است که ایشون می توانستند مبلغ را هرچه سریعتر برگشت دهند ولی پس از 10 روز هنوز برگشت ندادند.
من چندین بار ازشون گرفتم نگران پولتون نباشید . آقای محترمی هستند. و 200% تضمین میشن.
خود منم الان منتظرم برگردن و یکپرداخت رو برام انجام بدن.![]()
از چی ؟ از چی باید خجالت بکشم ؟ شما وقتی شرایط بیزینس رو ندارید اشتباه می کنید که کار انجام میدیدلطفا خجالت بکشید.
اگر شما بیزینس من باشید که توی پرداخت ها یه چیزی داریم به نام آلترنیت پی , ازاون استفاده میکردید نه بشینید به امید این آقا
بله اگر تا اون موقع دژبان گوشتو نگرفت پرتت نکرد تو بازداشتگاه :دیمن چندین بار ازشون گرفتم نگران پولتون نباشید . آقای محترمی هستند. و 200% تضمین میشن.
خود منم الان منتظرم برگردن و یکپرداخت رو برام انجام بدن.پرداختتو بده ایشون انجام بدن
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)