تو تنظیمات رول های رموت دسکتاپ قسمت rdp ها رو فعال کنی ردیفه
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
فعال کردم اما نشد دوباره نصبش هم کردم الان یه علامت ضربدر قرمز روشه به نظرتون درایورش نصب نیست؟ از دی سی درخواست کنم؟
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
rdp رو فعال کردم لایسنس میخواد درسته؟ 120 روزه فعال شده و فکر کنم کارت صدا نصب شده و وقتی روی play on this computer هست کارت صدا روشنه اما وقتی میخوام play on remote computer علامت ضربدر قرمز میاد من میخوام روی play on remote computer باشه و کار بده یعنی صدا از کامپیوتر من بره روی ریموت
بزودی ...
سلام دوستان توی ویندوز سرور 2008 نسخه 64 مشکلم رفع شد اما در ویندوز نسخه 32 بیتی همین ویندوز هنوز مشکل دارم . در ورژن 32 بیتی گزینه rdp نیست به جاش با نصب terminal service تونستم Rdp رو فعال کنم اما متاسفانه مشکلی که دارم اینه که صدای ریموت پخش میشه اما قسمت Recording که صدای من بره توی ریموت کار نمیکنه و این قسمت غیر فعاله با همین تنظیمات روی 64 بیتی این مشکل نیست اما توی 32 بیتی فقط مشکل نرفتن صدا توی ریموت رو دارم ممنون میشم کسی اگر اطلاعاتی داره کمک کنه
بزودی ...
دوستان کسی نظری نداره؟
بزودی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)