گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
خوب این که اینجا انجمن متفرقه هست دلیل این نمی شه که تو تاپیک مردم کلاس ؛مدیریت شورش و اخلاق در آن؛ بگذارید!
ایشون فکر کنم با من بودند!به صورت مجازی اگر دوست داشته باشید میتونیم در بخش دوربین های مداربسته با شما همکاری داشته باشیم و همچنین به صورت حضوری در تبریز نزد مشتریان بازاریابی کنید. لیست کامل محصولا در سایت مرکز فروش تجهیزات دیدبانی ویوتک هست اگه بر اساس سفارشاتی که بگیرید 3 الی 10 درصد به حساب شما پرداخت میشود
این بستگی به خود شما داره. ما میزبانی و ثبت دامین و طراحی وب سایت رو برای شما {با قیمت سایت - 15 درصد} انجام می دهیم و شما هر چقدر کرم مشتری تون بود ازشون می گیرید.بازاریابی تون به صورت حضوری است یا مجازی؟
فکر کنم با inic صحبت کنید چون ایشونم تبریز کار میکنند
با اجازه از صاحب تاپیک/
آقای swat یک روز بهت تذکر داد اون برخورد رو باهاش کردی اصلا ایشون رو میشناختی ؟
حالا ببین چقدر قشنگ باهات صحبت کرده اصلا رفتی یه عذرخواهی بکنی ؟
برو اول یاد بگیر توی یک جمع چطوری صحبت میکنند بعدش بیا از بچه ها انتقاد بکن . دلیل نمیشه چون دو روز اومدی توی این جمع به هرکی هرچی خواستی بگی.
بشین یک گوشه فکر کن ببین چی گفتم ..
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
یک پیشنهادی باید به مدیریت بدیم که یک تاپیک ویژه عکس و صندلی داغ برای این کاربران بزاره که توی اونجا پستها رو افزایش بدهند.
سر هر ماه هم همه پستها رو بفرسته به trash.
والا![]()
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
چه شغل های خوبی...
بدون داشتن مدرک....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)