با سلام
رم: 256
هارد: 30 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
پورت: 1 گیگ اختصاصی
مجازی ساز: VMware Esxi
از آمریکا ماهانه 15000 تومان
256 مگابایت رم اضافه: 3000 تومان
با سلام
رم: 256
هارد: 30 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
پورت: 1 گیگ اختصاصی
مجازی ساز: VMware Esxi
از آمریکا ماهانه 15000 تومان
256 مگابایت رم اضافه: 3000 تومان
در خدمت هستیم قیمت لینوکس با ویندوز یکی است
میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
رحمان جان میشه راهنمایی کنید.به جای خرید یک سرور مجازی رو سرور خودتون درست کنید و برنامه را نصب کنید
راهنمایی نیز خواستید در خدمتیم
ممنون
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
سلامرحمان جان میشه راهنمایی کنید.
ممنون
پیغام خصوصیت را پاسخ دادم
10 دقیقه دیگه هم خودم میام تو یاهو
خواستی پیام بده اونجا هم در خدمتم یا همون پیغام خصوصی ادامه بده
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
رم 512
هارد 20 گیگ
پهنا نا محدود
16 هزار تومان برای شما
با تشکر
در صورت نیاز پ.خ بدید
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
فکر کنم منظور دوستان این هست که شما یه وی پی اس قرض بگیری و واسه خودت روی همون سرور یک وی پی اس ویندوز ایجاد کنی و دیگه هزینه نکنی و از وی پی اس خودت استفاده کنی!
این کار یک مزیت داره که هر رمی دلت بخواد میتونی به وی پی است بدی و هزینه واست کاهش پیدا میکنه!
و میتونه یه عیبی هم داشته باشه و اون زمانی هست که سرور شما مورد پیدا بکنه مسلما نمیتونی به وی پی اس خودتم وصل بشی اگر هم وصل بشی کیفیت جالبی نخواهد داشت بنابراین وی پی اسی که از دیتاسنتر دیگر یا از سرور دیگری باشه میتونه به شما بهتر کمک کنه!
با سلامممکنه بگید چجوری ؟؟
بهتون توضیح دادم که
اصلاً نیازی به هزینه کردن نیست
شما خداروشکر هم سرور اختصاصی را دارید و هم اینکه روش مجازی سازی esx روش نصب هست
یا وی کلایت را رو سیستم شخصی نصب کنید و اقدام به ساخت یک سرورمجازی کنید
یا اگر این کار با افت سرعت شدید اینترنت براتون ممکن نیست مشخصات بدید تا سرورتون را تو وی سنتر خودم اد کنم و یک سرور مجازی براتون درست کنم که نهایت 20 دقیقه زمان می بره و مشخصات بدم که متصل بشی
اگر هم این مورد برات مقدور نیست و مشکل ارسال مشخصات داری
برای یکی دو روز تا سرورمجازی روی سرور خودت درست کنی , بهم اطلاع بده تا یک سرورمجازی در اختیارت قرار بدن , بدون هیچ هزینه ای تا بعد از انجام کارهات حذفش کنم
چون برای اینکه تنها استارت اولیه را بزنید هزینه کردن زیاد خوب نیست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)