اینجا هم داره میشه مثل مجید آنلان هنوز شروع نکرده :seeya: زیر آب زنی :ack2::svengo:
من که کامران رو میشناسم و میدونم بیشتر از این کارا هم میکنه حالا دیگه ........:spam:
اینجا هم داره میشه مثل مجید آنلان هنوز شروع نکرده :seeya: زیر آب زنی :ack2::svengo:
من که کامران رو میشناسم و میدونم بیشتر از این کارا هم میکنه حالا دیگه ........:spam:
????
چه ربطی داره آقا... قرار نیست اینجا مثل مجید آنلاین کسی بترسه حرفشو بزنه... همه میتونن بپرسن و همه میتونن جواب بدن. شما ایشون را میشناسید... من و یه بازدید کننده که از اینجا رد میشه که نمیشناسه...
نه نیاز نیست. من فقط چون کپی پیست بود پرسیدم اینو. بهتره حالا که اینهمه کار میکنید یکم هم رو مسائل جانبی وقت بذارید و لیست خدماتتون را خودتون بنویسید تا ارزش کارتون بیشتر مشخص شه.اگر خواستی می تونم ip تک تک شون و هم چنین welcome login برای root همشون رو برات پست بدم
موفق باشید.
خاطرتون اینجا جمع باشه کسی بن نمیشه
مشکلی نیست سوال بپرسید جواب هم بگیرید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)