-
April 29th, 2011, 11:06
عضو انجمن
پاسخ : Trial license
این که دارن از trial استفاده می کنن دلیل نمیشه همه بگن اینا کلاهبردارن .. البته دوستان چون براشون پیش اومده دیگه به همه شک دارن و نمیخوان کسی دوباره دچار این گونه افراد شه
شما اگه اطلاعات می خواید برید از کسانی که ازشون سرویس داشتن سوال کنید اونا بهتر میتونن شما رو راجع به این کمپانی آگاه کنن
موفق و پیروز باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2011 11:06
# ADS
-
April 29th, 2011, 11:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
دوست عزیز اگر از جای مطمئن سرویس گرفتید که هیچ. اگر نه خودتون هر روز از سایتتون بکاپ بگیرید(یه جای دیگه یا رو کامپیوتر خودتون). چون من دیدم خیلی ها برای اینکه بیان یه 45 روزه یه سودی کرده باشند یه وی پی اس میخرند 15تومن میان سر یه سری از دوستان را شیره خفن میمالند بعد از سی روز یه دفعه سرور دان میشه دیگه خبری از طرف نیست!!
به گفتن اینکه شرکت هست و اینا بسنده نکنید. اگر شرکت هست و میتونید برید دفترشون و ببیند!
موفق باشید
حرف شما درسته اما دلیل نمیشه که هرکی تریال نصب کنه ... میشه !!!
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2011, 13:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m3hdi
این که دارن از trial استفاده می کنن دلیل نمیشه همه بگن اینا کلاهبردارن .. البته دوستان چون براشون پیش اومده دیگه به همه شک دارن و نمیخوان کسی دوباره دچار این گونه افراد شه
شما اگه اطلاعات می خواید برید از کسانی که ازشون سرویس داشتن سوال کنید اونا بهتر میتونن شما رو راجع به این کمپانی آگاه کنن
موفق و پیروز باشید
باسلام
منم نگفتم همه گفتم اکثرا!!

نوشته اصلی توسط
IranianServer
حرف شما درسته اما دلیل نمیشه که هرکی تریال نصب کنه ... میشه !!!
منم نگفتم همه گفتم اکثرا!!
شما هم اول مطمئن بشید از اون شرکت بعد پول شش ماهه براش بریزید.
همیشه هم بکاپ از سایتهاتون بگیرید بریزد تو کامپیوتر یا یک سرور دیگه
از این موارد زیاد پیش اومده...
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
April 29th, 2011, 14:51
عضو انجمن
این داره از cpanel تریال استفاده میشه فرقی با اصلی نداره نگران نباشید مدیر سرور انشالله تمدیدش میکنه !!!
-