اين قسمت براي من نا مفهوم هست.برای هر عضو 5 جدول باید ، سوابق ، پرداختی ها و ...
به جاي اينكه هر يوزر 5 جدول داشته باشه كلا 5 جدول داشته باشيم + يك ستون اضافه كه اين ستون id شخص رو در بر ميگيره.
اين قسمت براي من نا مفهوم هست.برای هر عضو 5 جدول باید ، سوابق ، پرداختی ها و ...
به جاي اينكه هر يوزر 5 جدول داشته باشه كلا 5 جدول داشته باشيم + يك ستون اضافه كه اين ستون id شخص رو در بر ميگيره.
سلام
درسته حق باشماست اما یک سری مسائل دیگه در این طراحی در نظر گرفته شده !
این 5 جدول یک رابطه خاصی با یکدیگر دارند . در بعضی از پردازش ها حتی 2 جدول به عنوان فهرست برای جدول بعدی در نظر گرفته شود !
الگریتم مورد نظر شما در ابتدا پیاده سازی شد اما حتی با حجم پایین اطلاعات زمان پردازش مناسبی نمی داد !
کاش می تونستم پروپوزال رو اینجا بزارم ولی ... !
نکته ای دیگه ! امنیت در این سیستم خیلی مهمه ! برای بکاپ گیری که توسط خود کاربران انجام میشه از اطلاعاتشون بکاپ گرفته میشه که در حالت جدا بودن این کار سریعتر و راحتره !
و بکاپ گیری توسط خود سرور توسط یک نرم افزار دست نویس انجام میشه که هر یک ساعت یه نسخه از اطلاعات بانک رو داخل یک هارد اکسترنال کپی میکنه !
کمک کنید ! تحلیل کنید ! ممنون
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
چشم !
ببین دوست عزیز این که شما میگید کاملا منطقی هست ! تو پست قبلی به اقا رضا عرض کردم ! نمیشه جدول یک کاربر رو با جدول کاربر دیگه قاطی کرد !
به خاطر رابطه هایی که دارند .
درصورتی که به مشکل سنگین برخورد کنیم با شکستن دیتابیس ها با نرم افزار های دستی و تغییر شکل اونها میشه راحت مشکل رو حل کرد
شما اگر مزایا ومعایب هر کدوم رو بشمرید ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)