نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
این سئوال کردن داره ؟ 1000 تا کاربر هر کدوم 5 تا جدول میشه 5000 جدول ! اصولا هر کسی با تنظیمات mysql آشنا باشه میدونه که 5000 جدول تو یک دیتابیس یا حالا اصلا بگو 100 تا دیتابیس یه فاجعه برای سرور هست ....

شما باید طراحی دیتابیس بخونی یه کتاب بخر 3 - 4 هزارتومن یه نگاه بنداز بهش میفهمی چیجوری باید طراحی کنی ...
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز !

گیر همون 3 - 4 هزار تومن هستم به جان تو !!

سیستم مای اس کیو ال اگر از نظر سخت افزاری تامین بشه تا 60و000 جدول و 60 میلیون رکورد رو بدون مشکل پشتیبانی می کنه !
سوال من این بود کدوم روش بهتره !
در حالت تک دیتابیس در هر جستجو اولیه باید جدول مورد نظر رو پیدا کنه ! 1/5000 زمان جستجو بعد ازاون تازه میرسه به عمل کئوری
از نظر امنیتی هم فقط نیاز به ست کردن یک پسورد می باشد

نقل قول نوشته اصلی توسط maroofi نمایش پست ها
سنگین میشه عموجون.
دستت درد نکنه !
نقل قول نوشته اصلی توسط Rezash نمایش پست ها
تعریف جدول به ازای هر کاربر ؟!!
این یک ضعف شدید در طراحی دیتابیس به حساب میاد.
بستگی داره ، اکر قرار باشه در هر لود شدن به دیتابیس های مختلفی ارتباط بر قرار بشه عملا با کاهش سرعت و کارایی روبرو میشید ولی در حالت های خاص ممکنه به نفع باشه.
شما بگید قصد دارید چجور دیتابیسی رو طراحی کنید تا یک ساختار پیشنهادی اولیه پیشنهاد کنیم.
ممنون ازپاسختون
سیستم طراحی و پیاده سازی اطلاعات یک سازمان بزرگ است که برای هر عضو 5 جدول باید ، سوابق ، پرداختی ها و ... که ممکن است برای هر جدول تا 50000 رکورد برای یک سال در نظر گرفته شود . تعداد اعضا هم بیش از 1000 نفر می باشد
سالانه اطلاعات بایگانی و از سیستم خارج می شوند !
امنیت این داده ها در درجه اول قرار دارد
به همین دلیل من سیستم رو بر مبنای 1000+1 دیتابیس طراحی کردم به شکلی که هر دیتابیس کاربر با یوزر پس مخصوص به خودش کانکت میشه !
و یک دیتابیس مادر که اطلاعات 1000 تای دیگه و یوزر ها رو ذخیره سازی میکنه !
البته این نکته رو باید اضافه کنم که هیچدیتاسنتری با این شرایط به ما پا نداد و مجبور شدیم یه سرور راه اندازی کنیم !
حالا دوستان به جای نصیحت ، نقد کنند به صورت علمی ممنون میشم

یه نکته جالب ! جستجو درگوگل هر دقیقه 4 تن دی اکسید کربن وارد فضا می کند. این مواد از سیستم خنک کننده دیتاسنتر ها ناشی می شوند
حالا این دوستمون میگه 5000 جدول سنگینه !!

منتظر نظراتتون هستم
ممنون - مرتضی