سلام
اول می خوام نظرتون رو درباره این سایت بدونم
اینگلیسی : My web value | Find Your Web Site Value Here
فارسی : ارزش سایت من | ارزش سایت خود را در اینجا بیابید
بعد چکارش بکنم که مفیدتر باشه . مثلا چه قسمت و یا اطلاعاتی اضافه بکنم ...
 سایت ارزشیابی
 سایت ارزشیابی
				سلام
اول می خوام نظرتون رو درباره این سایت بدونم
اینگلیسی : My web value | Find Your Web Site Value Here
فارسی : ارزش سایت من | ارزش سایت خود را در اینجا بیابید
بعد چکارش بکنم که مفیدتر باشه . مثلا چه قسمت و یا اطلاعاتی اضافه بکنم ...
به نام او ....

پاسخ : سایت ارزشیابی
				بخش فارسي مشكل داره، ارزش سايت رو ميخواي ببيني اطلاعات هويز دامنه رو ميده...

به نظرم به شاخص هاي ارزيابي ارزش وب سايت عمر دامنه رو هم اضافه كني بهتر ميشه... خودت كه اينكاره اي :دي
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
Dmoz رو هم به ليستت اضافه كني خوب تر ميشه ليستت

علي جان چند تا وب سايت رو چك كردم بعضي هاشون خوب جواب ميده ولي بعضي ها توي گرفتن اطلاعات تيتر ، كي ورد مشكل داره يا يه صورت ؟؟؟ نشون ميده!
سايتي كه جستجو شده utf8 هست ولي به اين صورت نشون ميده...اينم يه چك بكني بد نيست...
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
در ضمن اگر سرويس فارسي رو واسه ايراني ها راه اندازي كردي بهتره از چند تا دايركتوري ايراني واسه بك لينك استفاده كني
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
واسه سايت هاي ايراني در قسمت فارسي تعداد صفحات ايندكس شده در گوگل رو بزاري جاي ياهو يا در كنار ياهو خيلي بهتره!
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
يه پيج هم واسه ليست با ارزش ترين وب سايت هايي كه تاحالا سرچ شده هم بزاري خوبه
				تشکر از itjavani
خب کم کم دارم پیش می رم جلو ..
به نام او ....
				خیلی سایت جالبی هست
فقط این ارزش سایت رو هم به تومن بزن دیگه
کلا همه چی بشه فارسی

اسکریپتش فروشیههه؟ :دی
				کار جالبی رو انجام دادید. نمیدانم معیارهای شما برای قیمت گذاری چگونه بوده من سایتی رو تست کردم که شما قیمت اون رو 293$ اعلام نمودید در صورتیکه این سایت در حراجی های اینترنتی 2000$ قیمت گذاری شده است.
3000$ قیمت طراحی سایت که مجموعا می شود 5000$ میشه تفاوت رو بگید در چی هست و کمی در مورد نحوه ارزشیابی این سایت بگید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)