-
April 10th, 2011, 17:00
نیاز نمایندگی دامنه معتبر|خیلی ارزون|پرداخت کم
سلام دوستان
من الان دنبال نمایندگی دامنه ام،ببینید دامنه های بین المللی قیمتا فرق میکنه..از ریسلرکلاب میخوام.
دوستان توصیه کردند از آفاق هاستینگ بگیرم...ظاهرا خیلیها میگیرند ازش....اما خداییش همه توانایی این پرداختارو دارند؟ سه طرح دادن بالای 250 هزار تومان....خب خیلیه
من مشتری ندارم،چون باید دامنه رو 10 11 تومان بگیرم بعد گرون بدم تا سود کنم...هیچ کسی نمیگیره...چون نه اونقدر معروفیم و سایت دولتی دادیم که بخواند گرون بخرن نه سایتای ثبت دامنه کمه...بقیه جاها 9500 و یا حتی کمترم ثبت میکنند دارند....کسی سراغ ما نمیاد که.خلاصه اصلا یه دامنه هم ثبت نکردم....اعصابم خرده.سه ماهه دارم کار میکنم اما قیمتا بالاست.مهم تضمینه ، قیمت بسیار کم،پیش پرداخت نداشته باشه یا حداکثر یکی
حتما میدونید سود دامنه کمه،اما مگه میشه هیچی سود نکرد و یا برای اینکه مشتری زیاد شه اصلا زیر قیمتی که میخرری داد؟دوستان نماینده هایی معتبر ، معتبر ؛ معتبر, ارزون،پرداخت کم،یکمی هم پشتیبانی معرفی کنید...خسته شدیم بابا....دامنه مثلا کام رو همه دیگه حدود 10 یا 11 میفروشند که قطعا سودم میکنند چون که قیمتی مثل بالای 250 شارژ کردند.همه توانایی این کارو ندارند،در ضمن خداوکیلی اعتبارشون بالاست اما قیمت خیلی بالاترست.
نکنه همه نماینده ها بالای چنین قیمتی رو شارژ کنند؟ همه جا همینجوره؟ یعنی هیچکی قیمت کمتر یا حتی خیلی کمتر نیست که معتبرم باشه ...
تشکر میکنم
-
-
April 10th, 2011 17:00
# ADS
-
April 10th, 2011, 17:05
عضو انجمن
پاسخ : نیاز نمایندگی دامنه معتبر|خیلی ارزون|پرداخت کم
از takweb.ir بگیر. نمایندگیش رایگانه، دلار رو ارزون میده. تاره امکان شارژ مستقیم از طریق شتاب رو تو پنلش داره
-
-
April 10th, 2011, 17:21

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
از takweb.ir بگیر. نمایندگیش رایگانه، دلار رو ارزون میده. تاره امکان شارژ مستقیم از طریق شتاب رو تو پنلش داره
90% هم شارژ نداره
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2011, 17:34
هر دامنه دات کام چقدر هست؟
1- یعنی بدون نیاز به شارژ هست و رایگان پنل میده ، بعدش هر دامنه رو 8.39 میده بهمون؟
2- تایید میشه توط دوستان؟
3- یعنی بدون نیاز به شارژ ، هر کام رو 9650 میده؟ یکمی زیاده
-
-
April 10th, 2011, 18:08
عضو انجمن
تک وب سلب ۳ ریسلر کلاب رو به همون قیمت میده. هر دلار رو به صورت آفلاین ۱۱۵۰ میده فکر کنم.
-
-
April 10th, 2011, 18:17
اگر بخواید در خدمتیم... هزینه های slab3
قیمت دلار هم بروز هست...
فعلا با قیمت 1175 میتونم خدمتتون تقدیم کنم!
کار آفاق هاستینگ که از همکاران ما هستند هم تایید میشه!
ویرایش توسط itjavani : April 10th, 2011 در ساعت 18:20
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2011, 18:58
هر دامنه 9000 تومان - نمایندگی ثبت دامنه
-
تعداد تشکر ها از shafiei7 به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2011, 19:13

نوشته اصلی توسط
shafiei7
قیمتتون خوبه !
از DirectI ثبت میشه ؟!؟!؟
-
-
April 11th, 2011, 22:17
1- عرض کردم پرداخت چقدر باشه
2- سرویس 9000 تومان مخصوص نماینده هاست...میزبانی و ب و...
3- مچکر از دوستان
4- در کار آفاق هاستینگ که شکی نیست....من نگرفتم اما میگن الیه...منتها با قیمتا نمیتونم کنار بیام
5- بقیه دوستان ار ثبت میکنند آفر بدند
-
-
April 11th, 2011, 22:52
عضو انجمن
only iranwhois
هم مطمئن هست هم اینکه وقتی میخواید دامنه سفارش بدید لازم نیست از قبل مثلا 50 هزار تومان شارژ کنید همون موقع آنلاین به اندازه ای که لازم دارید شارژ میکنید و ثبت میکنید (کمتر از 2 دقیقه به راحتی دامنه ثبت میکنید)
-
تعداد تشکر ها ازhostgozar به دلیل پست مفید