محسن جان مجددا سلامتيت رو تبريك ميگم.
ولي يادت نره تو چت چي بهت گفتم![]()
محسن جان مجددا سلامتيت رو تبريك ميگم.
ولي يادت نره تو چت چي بهت گفتم![]()
ممنون از همه ی عزایزانم که به من لطف داشتن همه دعاهای شما بود که من دوباره تونستم برگردم .
ما اون شب تو جاده باعث رنجش خیلی از عزیزان شدیم با اون سرعت و زنونی که مینداختیم یا سپر به سپری که میشدیم به راننده هایی که با زن و بچه هاشون در حال رفت و آمد بودن خیلی ازار رسوندیم و باعث ناراحتی خیلی ها شدیم که همینا باعث شده نفرین اونا من رو به مشکل بندازه . و خدا دوست داشت فعلا یه هشدار داده باشه :دی
تو این مدتی که تو بیمارستان بودم و الانی که تو استراحت و تقریبا قرنطینه هستم و زیاد نمیتونم از pc استفاده کنم بیشتر از اینکه نگران خودم باشم فکرم به اونا بود .
بدجور ترسیدم :دی
تو بیمارستان تا 48 ساعت نخوابیدم کپ کرده بودم یاد ملق هایی که زده بودم میافتادم مرفین زدن خوابیدم :دی
واقعا زندگی یک لحظه هست و هر چی باشیم وقتش برسه باید با این دنیا خدافظی کنیم میدنم سخته ولی چه خوبه سعی کنیم سالم زندگی کنیم .
کلا متحول شدما :دی
ویرایش توسط Arte : April 9th, 2011 در ساعت 00:04
وقتی خبرو شنیدم حالم گرفته شد ، الان که فهمیدم سلامتی خیلی خوشحال شدم
ایشالله دیگه از این حوادث برات اتفاق نیفته و همیشه سالم و سلامت باشی![]()
به خدا نزدیک تر نشدید؟
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
ایشالا خوب شی!
ولی 1 ابراز هم دردی می کنم برات چون همه اینا یک طرف اون قرنطینه بدون کامپیوتر هم یک طرف!
من کشیدم می دونم بد چیزیه!
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
پ.ن: روحیه می دن به بیمار نه ضد حال و سوال و جواب
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آقا محسن این سریال رو ندیده
نمیدونه حساس نشو چی هست
ولی خدا رو شکر که برگشتی امید وارم که شاهد این اتقاقات ناگوار نباشیم در این وب سایت !!!
راستی سریال شبکه یک رو بیبین اسمش بود پایتخت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)