ram: 256
hard: 10GB
bw: 200GB
cpu: core i7 920
port: 1GBps
IP: 1
price for month: 12toman
ram: 512
hard: 25GB
bw: 350GB
price for month: 20toman
ram: 256
hard: 10GB
bw: 200GB
price for month: 12toman
ram: 512
hard: 25GB
bw: 350GB
price for month: 20toman
والا به نظرم الان خیلی آمریکا و آلمان رو دور هستن . بخاطر همین ، زودی سرور ها دان و یا ***** میشن و از کیفیتشون کاسته میشه . ولی اگر براتون مقدوره یک اکانت تست به بنده بدید تا سرور رو امتحان کنم . قیمت هم عالیه .
دوست گرامی ، به نظر شما که تخصص دارید ، رم 128 برای این کار مناسبه ؟؟ کانفینگ کامل هم انجام میدید ؟
اگر براتون مقدوره یک اکانت از سرور سوئد برای تست به بنده بدید .
دوست گرامی
مکان دقیق سرور شما کجاست ؟؟ قیمت سیستم اولی که دادید عالیه ولی اگر امکان داره ، پهنای باندش رو بیشتر کنید و ماالتفاوتش رو بگیرید .
دروود
در مورد مکان سرور،بیشترین سرور های مورد استفاده از آمریکا می باشند به سبب دارا بودن توان بیشتری در شبکه های این کشور،پس شما به سبب دور بودن مکانی،آنچنان کاستی در سرعت حس نمی کنید.
در مورد اشتراک آزمایشی ما چنین چیزی نداریم(شوربختانه)و رم مورد نیاز هم بیشتر بستگی به سیستم عامل و میزان کاربران شما دارد که برای آغاز کار،این میزان مناسب می باشد.
دوست عزیز
متاسفانه من منظورم رو بد رسوندم . منظورم این بود که " الان سرور های آلمان و آمریکا خیلی رو بورس هستن " و از کیفیت بسیاری از خدمات دهنده ها کاسته شده .
شما سرور سوئدی که ارائه میکنید ، با توجه به مشخصاتی که فرمودید و با توجه به نوع فعالیت و تعداد افراد آنلاین ، تضمین میکنید ؟؟؟
کانفینگ کامل انجام میدید ؟؟؟
ویرایش توسط alborzhost : April 4th, 2011 در ساعت 01:11
اکانت رایگان میتونید بدید ؟؟؟
والا اگر شما بفرمایید " بله ، تضمین میکنم " بنده حرف شما رو با توجه به اینکه توی این کار تخصص دارید و از همه مهمتر رضایت مشتری براتون مهمه ، قبول میکنم .
دوست گرامی
بنده خیلی سرور های آمریکا رو قبول دارم چون ابر سیستم های خیلی خیلی قوی دارن . ولی متاسفانه الان خیلی ها با سرور های آمریکا کار میکنن و کیفیت بسیاری از سرویس دهنده ها پایین اومده . معمولا سرور هاشون رو دان و یا پیلتر میکنن .
کشورهایی مثل سوئد ، سوئیس و ... کمتر مورد توجه قرار گرفتن و مطمئننا کیفیت بهتر و قابل قبول تری دارن .
من حرف شما رو قبول دارم .
شما وی پی اس برای تست میخواهید ؟؟؟
هرچقدر پول بدي آش ميخوري!ولي مجبور نيستي كه پورت سرورت چندان جالب نيست كلي يوزر روش بندازي، به اندازه توان سرور بايد وي پي اس ساخت... به عنوان اولين كسي كه حداقل در سال 89 از سوئيس يك دفعه وي پي اس داد در ايران ميگم فوق العاده راضي هستم تاحالا هيچ كدوم از وي پي اس هاش كنسلي نداشته و مشتري ها راضي هستند...البته منكر كيفيت كانادا و آمريكا نميشم ولي دليل نميشه كه كيفيتي نامناسب از يك جاي نامناسب ديديد كل سرويس ها رو زير سوال ببريد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)