سلام دوستان بنده قصد راه اندازی یک مرکز دانلود در سطح متوسط و فروشگاه را دارم سایت بنده با asp.net طراحی شده بخاطر همین به سرور اختصاصی با سیستم عامل ویندوز و پایگاه داده mssql و دات نت فریم ورک نیاز دارم لطفا قیمت ها مناسب باشه با تشکر.
سلام دوستان بنده قصد راه اندازی یک مرکز دانلود در سطح متوسط و فروشگاه را دارم سایت بنده با asp.net طراحی شده بخاطر همین به سرور اختصاصی با سیستم عامل ویندوز و پایگاه داده mssql و دات نت فریم ورک نیاز دارم لطفا قیمت ها مناسب باشه با تشکر.
چه کنترل پنی مد نظر دارید؟
plesk
websitepanel
Enkompass
و ...
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
حتما، دموی سی پنل ویندوز
Demo - Enkompass
دات نت پنل
DotNetPanel
امکان ارائه سرور بصورت منیج شده با هر 3 پنل پیشنهادی میسر می باشد
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
شما تو سایتتون پهنای باند را قید نکردید در ضمن سفارش آنلاین ندارید نحوه سفارش چطور خواهد بود؟
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
دوست عزیز بنده با dotnetpanel هم کار کردم شخص اینو به plesk ترجیح می دم هزینه این پنل ماهیانه چنده؟
Plesk نسخه یک دامنه رایگان و نسخه 30 دامنه ماهیانه 9 هزار تومان
---------- Post added at 06:41 AM ---------- Previous post was at 06:40 AM ----------
اگر امکانات حرفه ای Plesk را می خواهید پیشنهاد می شود Power Pack تهیه نمایید
Can you please check PM list
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)